Ai nevoie de capace borcane? Sunt aici, la noi.ro

Ai nevoie de capace borcane? Sunt aici, la noi.ro

Stim cu totii ca luna septembrie este notata in calendar si cu denumirea populara, adica rapciune. Termenul pare ciudat, dar provine din latina si ar avea legatura cu recolta si este interpretat drept cules de vie. E clar ca aceasta luna inseamna a aduna roadele naturii si a le pune la pastrat, conservat intr-un fel sau altul.

Daca si tie iti place sa te bucuri de gustul fructelor si legumelor si in plina iarna esti magulit/a sa consumi preparate facute cu grija, in casa, e clar ca ai nevoie de recipiente diverse, borcane si de capace borcane. Sunt de baza pe langa materia prima si te poti apuca de treaba. Pune muraturi, fa gemuri si zacusca, apetisante combinatii de zarzavat si nu te opri aici!

Preturi excelente la borcane, capace borcane si nu numai sunt la Noi.ro

Pentru cei interesati de un magazin din cadrul caruia sa poata achizitiona produsele dorite la un pret excelent merita sa amintim despre Noi.ro. Exista si o locatie fizica a acestui magazin, in capitala. Insa fie online, fie in magazinul fizic vorbim de aceleasi oferte. In aceasta luna in mod special ne putem bucura de preturi mici la toata gama lor de borcane si capace borcane.

Desigur, vei gandi in prima faza ca pretul unui borcan sau a unui capac de borcan nu poate fi chiar atat de mare incat sa te sperie. Insa pe masura ce numarul acestora este mai mare, vei avea o problema de buget. Nu insa si daca apelezi la stocul de la noi.ro, intrucat fiind un magazin de tip cash and carry, cu cat numarul de produse achizitionate este mai mare, cu atat pretul per bucata este mai mic.

Aici vei gasi borcane de la cele mici de 300 de ml pana la cele foarte mari de 700 ml sau de 2000 de ml. La categoria capace vei gasi pe cele simple aurii sau cele colorate, in set, potrivite pentru toata categoria de borcane.

Ce punem la borcane

Inainte de a cumpara este de avut in vedere cum anume le vom folosi. Borcanele din sticla sunt recomandate mai adesea in detrimentul recipientelor din plastic. Acestea mentin aromele, sunt rezistente si in timp si in plus pot fi sterilizate. Metoda fierberii pe care o stie toata lumea sau posibilitatea de a turna in astfel de borcane lichid fierbinte fac ca alegerea sa fie una castigatoare, fata de orice tip de recipient din plastic.

Ce contine borcanul este de asemenea un aspect de departajare, in sensul in care mierea de albine poate fi pusa in borcane de orice fel – este un aliment ce nu expira si nu are nevoie de conditii speciale la pastrare. Pentru gemurile adorate ar fi bine ca acestea sa fie mentinute in borcane mai mici, fiind astfel mai multe sanse de a consuma in timp util cantitatea, fara sa se ajunga sa se deterioreze preparatul.

Pentru muraturi insa pot fi facute si exceptii. Deci, care sa fie alegerea? Mai multe borcane mici sau mai putin, din cele mari?

Contact: comenzi@noi.ro

Related Posts
Leave a reply