Alege ambalaje biodegradabile de la Snick Ambalaje daca vrei sa fii in topul restaurantelor

Alege ambalaje biodegradabile de la Snick Ambalaje daca vrei sa fii in topul restaurantelor

Avand in vedere legile aspre ce tin de ambalajele din plastic, proprietarii restaurantelor fie ca au vrut sau nu, au trebuit sa se adapteze. Insa aceste schimbari au adus si reale avantaje antreprenorilor. Iata o lista a avantajelor atunci cand ai un local verde.

Ce beneficii ai cand utilizezi ambalaje biodegradabile

Costuri mai mici – avand in vedere ca procesul de fabricatie a acestor tipuri de ambalaje si obiecte de unica folosinta este mai simplu decat in cazul plasticului, pretul lor de achizitie scade. Iar aici contribuie si faptul ca materialele sunt naturale, salvate.

Ai grija de mediul inconjurator – avand in vedere cat de greu se descompune plasticul, aceste ambalaje contribuie la scaderea deseurilor produse. Deci vei lasa un pamant mai curat pentru generatiile urmatoare. In plus, ambalajele biodegradabile produc mult mai putine emisii de carbon in procesul de fabricatie decat cele din plastic.

O reputatie buna – clientii observa fiecare detaliu, inclusiv ce fel de tacamuri primesc cand le livrezi mancarea. Prin faptul ca protejezi planeta iti vei fideliza multi clienti, observand ca esti responsabil. Conform unui studiu, persoanele intre 18-72 ani intr-un procent de 78% au fost mai incantati de un produs atunci cand au observat ca ambalajul era format din materiale biodegradabile.

Diversitate de produse – ai o multime de sortimente de ambalaje biodegradabile din care sa alegi ce e potrivit afacerii tale. Marimile, culorile, formele sunt la fel de diverse, pot fi personalizate cu logo-ul firmei si alte detalii si pot fi integrate in diverse localuri, de la restaurante pana la food trucks.

Clienti noi si clienti multumiti – vei atrage clienti noi atunci cand utilizezi ambalaje biodegradabile. De asemenea, daca ai o afacere sustenabila inseamna ca cei ce comanda de la tine realizeaza ca mancarea sau bautura pe care o consuma nu va fi plina de toxine ce pot fi eliberate in cazul ambalajelor din plastic, deci nu exista riscuri pentru sanatatea lor. Totodata le usurezi si lor munca atunci cand recicleaza.

Rezistenta si calitate – desi sunt create din materiale naturale, acestea sunt foarte rezistente si pot fi utilizate atat in congelator, cat si in cuptorul cu microunde. Clientii tai pot reutiliza un ambalaj pentru depozitarea anumitor mancaruri.

Descopera pe snick-ambalaje.com un catalog extins de astfel de ambalaje. La o anumita cantitate de ambalaje comandate personalizarea acestora este inclusa in pret. De asemenea, poti comanda cate o mostra gratuita din fiecare produs ce te intereseaza pentru a vedea daca este potrivit afacerii tale, dupa care revii cu comanda produselor dorite.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Related Posts
Leave a reply