Alegerea service-ului gsm potrivit pentru telefon

Alegerea service-ului gsm potrivit pentru telefon

Atunci cand vine vorba de a repara telefonul, lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum par, pentru ca fiecare telefon este diferit si necesita alte piese, alta atentie acordata. Reparatiile sunt scumpe, tocmai de aceea vrei ca telefon tau sa aiba parte de calitate, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa mergi cu el la primul service gsm de pe colt. Service-ul trebuie ales in functie de tipul telefonului, adica IOS sau Android. Daca vrei sa afli cum trebuie sa alegi service-ul potrivit pentru telefonul tau, te invit sa citesti randurile de mai jos unde voi explica acest aspect. 

Daca ai un IOS, ma gandesc ca deja stii ca aceste telefoane sunt mai pretentioase, mai sensibile si mai fragile. Asa ca, ele au nevoie de o atentia mai mare cand vine vorba de o reparatie si ideal este sa duci telefonul la un service gsm specializat in reparatii de Iphone. Service-urile universal este posibil sa nu aiba piesele necesare sau instrumentele pe stoc, iar in functie de reparatie, este posibil ca priceperea sa fie mai scazuta. De aceea, daca de exemplu ai un Iphone 6 Plus si si ai nevoie de o inlocuire a bateriei la Iphone 6 Plus, trebuie sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone. 

In schimb, daca ai un Android lucrurile nu sunt atat de complicate, pentru ca acestea nu sunt telefoane sensibile sau pretentioase, ceea ce inseamna ca poti sa mergi cu telefonul tau Android la un service gsm universal. 

Mai exista o metoda de a repara telefonul care presupune costuri reduse, dar se aplica doar in cazul in care te pricepi la reparatii si ai tot ce este necesar pentru o reparatie acasa. Deci da, poti sa iti repari singur telefonul de acasa, dar doar cu conditia mentionata. In caz contrar, este posibil sa atingi unele piese care sunt mai sensibile si daca ele nu trebuiau atinse si tu le-ai atins, tot la service va trebui sa mergi, doar ca nu vei mai plati o singura reparatie, ci 2. Deci, in speranta ca vei economisi, sansele sunt destul de mari sa platesi dublu. 

Aceasta este ultima metoda de reparatie si se aplica doar celor norocosi care inca au telefonul in garantie si li s-a stricat. In acest caz, va trebui sa mergi la compania in baza bonului si a certificatului de garantie, iar toate costurile vor fi suporatate de catre companie si tu nu va trebui sa platesti nimic. Acest lucru se aplica doar in cazul in care telefonul nu s-a stricat din cauza ta. 

Asadar, daca ai un IOS trebuie sa mergi la un service specializat in reparatii de Iphone. Daca ai un Android poti sa mergi la un service gsm universal. Dar indiferent de ce tip de telefon ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu ai tot ce este necesar pentru reparatie si daca nu te pricepi. 

Related Posts
Leave a reply