Apeleaza la un specialist pentru asistenta in dosarele penale

Apeleaza la un specialist pentru asistenta in dosarele penale

O problema de actualitate pe raza Sibiului se refera la infractiunile vizand traficul de droguri, fapt care pentru multi nu este o noutate. Acestea sunt in crestere ceea ce este ingrijorator pentru autoritati.

Pentru a prinde cat mai multi dintre cei ce distribuie substante stupefiante, politia si procurori apeleaza la stratagii diverse si pot spune ca denunturile sunt dintre cele mai frecvente.

Cum functioneaza lucrurile in cazul lor? Celor pusi sub urmarire penala pentru ca au la activ infractiuni de trafic de droguri li se ofera posibilitatea de a beneficia de pedepse reduse daca denunta pe alte persoane, care de asemenea fac trafic de droguri.

Unii reusesc sa obtina pedepse in jumatate, ceea ce surade. Iata cum au devenit denunturile un fenomen raspandit la ora actuala, iar Sibiul este unul dintre orasele in care traficantii recurg la aceasta salvare atunci cand sunt prinsi.

Exista insa si categoria celor care sunt prinsi avand asupra lor o cantitate minora sau sunt acuzati dintre cei ce nu au avut tangente cu acest mediu, desi anumite fapte ii incrimineaza.

Indiferent care ar fi situatia, este necesar ajutor specializat pentru a putea iesi intr-un mod cat mai avantajos din incurcatura. Spre exemplu AVM Consult este o societate de avocati Sibiu care au reusit sa obtina pentru un numar mare din clientii lor pedepse cu suspendare fiind vorba despre astfel de infractiuni.

Infractiunile privind traficul de droguri si dosarele penale

Este vorba despre o categorie de dosare ce prezinta un nivel inalt de complicatie. Nu este ca oricare alta, presupunand implicatia politiei si colaboratori autorizati ai acesteia, persoane infiltrate, dar mai mult si supravegherea dispozitivelor mobile de pe care cei urmariti se folosesc pentru a comunica.

De altfel, mai este si problema ca sunt interpretate altfel decat se prezinta inregistrarile telefonice, iar judecatorii ajung la concluzii ce nu bat de fiecare data cu realitatea faptelor. Atunci cand nu sunt surprinse decat anumite parti ale conversatiilor, totul poate fi interpretabil, ceea ce e o problema pentru un acuzat care nu are o aparare buna.

Asadar, iata de ce ai nevoie de asistenta unui avocat specializat in dosare penale. Acesta va putea sa te ajute in problema ta, respectiv se va asigura ca nu esti acuzat pentru o infractiune de care nu te faci responsabil.

Chiar si daca esti dintre cei care au legatura cu aceste infractiuni, tot ai nevoie de ajutorul unui avocat drept penal care sa se asigure ca pedeapsa pe care o primesti nu este una nejustificata sau mai mare.

De asemenea, daca iei decizia de a denunta un infractor, cand ai alaturi un reprezentant legal cu experienta, acesta iti poate obtine o intelegere buna, respectiv poate obtine pentru tine o pedeapsa redusa.

Este valabil si in cazul in care tu esti cel denuntat, insa cele ce se prezinta in respectivul denunt nu sunt fapte adevarate. Ai nevoie si de aceasta data de o aparare buna, de ajutorul cuiva care e dispus sa isi faca munca asa cum trebuie.

Chiar daca dreptatea ar trebui sa primeze si acesta ar trebui sa fie interesul tuturor, sunt si cazuri in care procurorii nu vin in fata judecatorului cu intreaga conversatie, ci extrag anumite pasaje, dupa interesul lor.

Poate fi vorba intocmai de cele care te exonoreaza pe tine. Desi speranta e ca astfel de lucruri se intampla din neglijenta, revine avocatului responsabilitatea de a studia materialul dosarului, de a construi o aparare buna.

Deseori cei care sunt prinsi de politie sunt din categoria studentilor, respectiv cei care consuma doar ocazional droguri si in cantitati reduse, pentru ca traficantii mari sunt foarte vigilenti cand vine vorba despre distributie.

Related Posts
Leave a reply