Avantajele achizitionarii unui apartament in regim hotelier

Avantajele achizitionarii unui apartament in regim hotelier

Din ce in ce mai multe companii mai mari sau mici vin in fata viitorilor proprietari cu variante unice de vanzare a unui apartament, cel in regim hotelier. De ce ai fi tentat sa alegi un astfel de imobil care este de cele mai multe ori mai scump decat unul obisnuit?

Avantajele sunt multiple, desi initial ai crede ca investitia este in van, astazi, tot mai multi investitori doresc sa intre in posesia unui astfel de apartament. Nu pentru nume, nu pentru a arata ca au un astfel de spatiu unic ci pentru a locui in el sau pentru a-l valorifica.

Te intrebi totusi cum poti sa-l valorifici? Iti voi explica. De cele mai multe ori aceste apartamente sunt construite in zone centrale sau zone turistice intens tranzitate.

Sunt antreprenori care isi achizitioneaza tot mai multe astfel de imobile pentru a le inchiria ulterior. De exemplu, in zona litoralului romanesc, sunt tot mai multe spatii de tip regim hotelier achizitionate pentru revalorificare. Tot acelasi lucru se intampla si in Bucuresti, unde in 2017 statistica indica faptul ca apartamentele au devenit in mare parte de tip regim-hotelier si nu casnic sau casual.

O companie care se ocupa zilnic de asa ceva este cu sediul in capitala tarii, Bucuresti, specialistii de aici spun ca de cele mai multe ori se solicita spatiile de tip apartament cu doua camere.

Imediat dupa aceasta categorie sunt la mare cautare imobilele in regim hotelier cu trei camere, pe ultima pozitie se afla garsonierele. Din ce in ce mai putini clienti se indreapta spre garsoniere regim hotelier bucuresti, motivele le puteti intelege si deduce din acest articol.

Apartamentele cu doua sau trei camere sunt cel mai usor de inchiriat, indiferent de perioada anului sau de zona de amplasare. Asta datorita faptului ca romanului ii place confortul si nu orice fel de confort ci unul in care se poate lăfăi.

Agentia rezervari apartamente-regimhotelier.ro, pune la dispozitia celor care doresc sa-si inchirieze un astfel de spatiu in Bucuresti imobile total utilate si mobilate. Sistemul de inchiriere este simplu si negociabil, avans + lichidare sau plata la semnarea contractului.

Apartamentele inchiriate in regim hotelier vin cu un plus de lux, neintalnit de obicei in casele ordinare. Pe principiul, viata este prea scurta pentru a nu te bucura de mici momente luxoase, iti propun sa nu refuzi niciodata cand vei avea ocazia sa inchiriezi un astfel de spatiu, indiferent de orasul in care te-ai situa.

Motivele pentru care clientii inchiriaza un astfel de spatiu sunt diverse: de la a petrece o saptamana alaturi de persoana draga intr-un apartament de top pana la a gazdui fica sau fiul ce se afla pe bancile scolii sau a facultatii.

Rasfatul unui city break – este poate un alt motiv pentru care romanul inventiv si incantat de relaxare s-ar simti bine. Alaturi de sotie si copii, acestia pot petrece momente unice intr-un astfel de spatiu.

De ce sa nu transformi vacanta ta intr-o amintire de vis, iti recomand inchirierea unui apartament in regim hotelier.

Related Posts
Leave a reply