Avantajele Legis si Legis Plus

legisCu siguranta in momentul in care doriti anumite informatii legate de diverse legi si acte normative, solutia cea mai rapida care va vine in minte o reprezinta cautarea acetora pe Internet. Chiar daca aceasta solutie aleasa de dumneavoastra este una buna, legile pot fi gasite pe diverse site-uri, sub diverse forme (integral sau doar anumite articole), iar intervalul de timp consumat pentru a gasi informatia dorita sa fie destul de lung.

Tocmai pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, Legis Plus este o aplicatie prin intermediul careia aveti acces on line la intreaga baza de date legislativa a programului Legis. Accesul la aceasta  aplicatie se va face direct de pe computerul dumneavoastra, neavand nevoie decat de un cont (ID si parola). Odata creat acest cont, veti putea accesa absolut orice informatie legislativa aveti nevoie sau puteti fi la curent cu ultimele modificari aparute in cuprinsul oricarei legi. Legis Plus pune la dispozitia dumneavoastra cele mai noi informatii, deoarece baza de date este actualizata zilnic, oferindu-va in acelasi timp si acces rapid la acestea prin intermediul facilitatilor de cautare rapida si selectie.

Odata gasita informatia dorita, Legis Plus va ofera posibilitatea listarii la imprimanta a rezultatelor precum si o serie de facilitati de vizualizare. Dupa cum am precizat, accesul la programul Legis se face on line, nefiind nevoie de descarcarea acestui program pe camputerul dumneavoastra. O conexiune la Internet, un ID si o parola, sunt suficiente pentru a avea acces atat la legislatia de la noi din tara cat si la cea europeana. Programul este disponibil pentru oricine si pune la dispozitia dumneavoastra informatii de ordin legislativ actualizate zilnic, din domeniul juridic, economic, financiar–contabil, administratie publica si domeniul bancar.

De asemenea, tot cu ajutorul Legis Plus puteti gasi si o lista cu diverse modele tip ale unor cereri, procuri, imputerniciri sau contracte si puteti accesa informatii diverse din actele oficiale care fac parte din legislatia Romaniei. De asemenea, puteti consulta o serie de decizii emise in instanta.

Baza legislativa a tarii noastre pe care o puteti accesa prin intermediul Legis Plus  cuprinde mai mult de 95000 de acte normative aparute din 1810 pana in prezent, toate codurile (penal, civil, rutier, vamal etc) si toate Constitutiile Romanie incepand cu anul 1866.

Legat de legislatia europeana, accesul la aceasta se realizeaza prin intermediul unor algoritmi de cautare, care folosesc niste filtre specifice. Actele normative si cadrul legislativ valabil in Uniunea Europeana sunt traduse, traducerile fiind realizate de portalul oficial al U.E. dar si de  Institutul European din Romania.

Daca doriti sa aveti instalat pe computerul dumneavoastra programul Legis, acesta poate fi achizitionat la preturi rezonabile iar daca folositi varianta Legis Plus sau Legis On line trebuie sa aveti instalat pe computerul dumneavoastra ca browser de cautare Mozilla Firefox, Opera sau Internet Explorer cel putin versiunea 5.0.

Related Posts
Leave a reply