Cadoul perfect din partea nasilor – trusou personalizat

Cadoul perfect din partea nasilor – trusou personalizat

Prima petrecere din viata copilului si crestinarea lui este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei familii proaspat formate. Aceasta trebuie organizata de catre parinti, impreuna cu nasii care la randul lor sunt parintii spirituali ai micutului. Petrecerea, alaturi de alegerea bisericii si toate detaliile sunt pasi importanti catre un botez de succes, de care sa isi aduca aminte toti invitatii. La randul lor, nasii trebuie si ei sa se ocupe de darul pe care il vor oferi micutului botezat. Cadoul perfect din partea nasilor – trusou personalizat.

Parintii spirituali ai copilului trebuie alesi cu grija, pentru ca ei il vor indruma de fiecare data cand parintii biologici sunt absenti sau nu stiu ce sfaturi sa ofere. De fiecare data cand nasii ofera un cadou, ei se orienteaza catre trusouri. Trusourile contin obiecte de nelipsit in timpul ceremoniei crestinarii, respectiv sapunul pentru preot sau prosopul pentru bebe. Acestea pot fi personalizate cu numele micutului si data cand a avut loc botezul.

Trusourile sunt disponibile pe site-ul hainutetrendy.ro intr-o varietate de culori si modele. Tot pe site vei gasi trusouri complete din 7 piese sau cutii pentru trusouri. Ambele se pot personaliza dupa preferintele nasilor. Cele care contin 7 piese au in compozitie atat prosopul si sapunul pentru preot, cat si pentru bebelus, fasa, sticluta pentru mir, cutiuta si crijma cu capison. Cu alte cuvinte, intr-un trusou complet vei beneficia de toate piesele esentiale unui botez.

Cadoul perfect din partea nasilor – trusou personalizat! Trusourile personalizate sunt reprezentate de o grija deosebita pe care o poarta nasii micutului botezat. Un trusou simplu este la fel de frumos, insa personalizarea acestuia va fi deosebita! Atat pentru parinti, cat si pentru copil, trusoul va fi o amintire de neuitat care va reprezenta grija si atentia nasilor pentru cel care le este fin.

Cutiile pot fi personalizate si ele, iar in interiorul lor poti pastra cateva amintiri de la crestinarea micutului. Acestea sunt de asemenea, o idee minunata daca vei alege personalizarea lor. Preferintele nasilor sunt foarte importante, iar in functie de ele vor fi personalizate cutiile trusou sau trusourile complete. Pe site-ul hainutetrendy.ro sunt disponibile haine pentru copii si trusouri personalizate cu personaje din desene animate, ingerasi sau traditionale.

Achizitioneaza din timp un trusou botez personalizat pentru a te asigura ca vei avea darul perfect! Botezul este un eveniment foarte important si poti prinde o perioada foarte aglomerata, riscand ca trusoul pe care il doresti sa nu fie disponibil. Din acest motiv, cel mai bine este sa plasezi comanda din timp, daca stii deja data botezului.

Eleganta pe care o emana un trusou alb, cu doar cateva imprimeuri pe el, poate insemna foarte mult pentru parinti si micutul botezat. Pentru ca albul inseamna puritate si cel mic este un dar la randul lui, toate trusourile se axeaza in special pe aceasta culoare. Cadoul perfect din partea nasilor este un trusou personalizat de care parintii, cat si cel mic is vor aduce aminte mereu!

Related Posts
Leave a reply