Cadoul perfect pentru un iubitor de whiskey

Cadoul perfect pentru un iubitor de whiskey

Nu e nimic mai confortabil decat sa te bucuri de spiritul intunecat al unei bauturi alcoolice precum whisky-ul in jurul sarbatorilor. Insa, cand vine momentul sa cumperi cadouri pentru iubitorul de whisky din viata ta, vei avea o mare varietate de stocare si sticle de umplut din care sa alegi.

Am pus impreuna o colectie de cadouri haioase care suntem siguri ca vor incanta consumatorii de alcool tare si whisky, de la cele mai bune sticle de purtat pana la cele care au fost infuzate cu bautura bogata.

Doar stai pe spate, toarna un pahar si bucura-te.

O lista cu cele mai bune

Expertul Ian Buxton dezvaluie ca amatorii de whisky-uri ar trebui sa caute in intreaga lume, din America pana in Japonia si din Suedia in Scotia pentru a-si completa colectia de arome si gusturi. O carte sau un almanah cu cele mai sofisticate soiuri de whiskey si originile fiecaruia sigur va starni intersul oricarui bautor al licorii.

Dispozitive speciale refrigerante

Pentru a-si pastra whisky-ul lor perfect refrigerat, te poti orienta spre acele dispozitive tip dedicate bauturilor alcoolice, cum ar fi pahar refrigerant. Iar pentru a evita incidentele neplacute cu spartul atunci cand sunt scapate pe jos, alegele-le pe cele frezate din Vermont, facute in cel mai vechi atelier de lucru steatit.

Trebuie doar sa mai adaugi trei cuburi de gheata, sa-l lasi sa stea timp de cinci minute si poti sa te bucuri de o bautura perfect refrigerata. Ajuta-i sa numere zilele ramase pana la Craciun intr-un mod mai matur

Un calendar Advent destinat maestrilor de malt, doar adultilor, aduce un plus de distractie in zilele lungi de dinainte de vacanta, lasandu-i sa descopere cate o imagine sub cele 24 de ferestre, fiecare ascunzand un alt soi de whisky.

Reperele agendei din acest an includ un scotch rar in varsta de cincizeci de ani, un whisky japonez premiat, dar si bautura care a fost numita cel mai bun cupaj de whisky din lume la premiile mondiale de anul trecut.

Inspiratie pentru munca in bucatarie

Un bucatar sef celebru, din Sud, castigator a numeroase premii si concursuri ofera pietei o carte cu peste 130 de retete de bucate care merg perfect alaturi de whisky. Daca reteta necesita fierbere, decapare, amestecat sau coacere, cartea va fi o inspiratie pentru cititor alaturi de un pahar de whiskey.

Un set frumos cuprins din decantor si unul sau doua pahare este, de asemenea, un mod minunat de a savura spiritul whiskey-ului cu stil.

Related Posts
Leave a reply