Cauti sa iti inregistrezi un domeniu? Nu stii cum sa alegi? MegaHost iti vine in ajutor

Cauti sa iti inregistrezi un domeniu? Nu stii cum sa alegi? MegaHost iti vine in ajutor

Actualmente, site-ul unei afaceri nu reprezintă doar un mod de a-și diversifica activitatea. Site-ul îți creează imaginea, identitatea și îți aduce afacerea, start up-ul la un nou nivel, cu noi perspective, parteneriate, clienți.

Iată de ce, trebuie să iei în considerație cum arată site-ul tău în spațiul virtual, înregistrarea domeniului fiind un pas crucial. MegaHost ofera servicii de inregistrare a domeniilor si extensiilor, extinzandu-si constant lista.

Dacă ar fi să privim cum arată arhitectura unei adrese WEB, care constă din protocol, subdomeniu – cu toate că pentru web prin convenție se folosește www, domeniu și extensia, atunci observăm că domeniul și extensia sunt cele mai importante componente ale acesteia. Deci, alegerea domeniului devine din ce în ce mai complicată.

Cum alegem domeniul?

Sunt cateva reguli care va pot crea in final un domeniu atractiv.

  1. Verifica disponibilitatea domeniilor si a extensiei

Majoritatea dintre noi, atunci cand isi aleg un nume domeniului si au deja denumirea, se ciocnesc de situatia cand acest nume este deja ocupat.

Astfel, chiar daca un domeniu poate fi ocupat cu extensia. com sau .ro, poti alege oricand alta extensie. MegaHost va pune la dispozitie o multitudine de variante posibile de extensii populare, specifice si nou aparute. Noile extensii oferite fiind foarte practice, acestea indicand practic din start tipul activitatii pe care il desfasori.

  1. Gandeste-te la marca

Varianta ideala pentru crea un domeniu este sa contina numele tau (daca e blog) sau numele firmei. Acest lucru va adauga o plusvaloare la activitatea site-ului tau. Daca acest domeniu este ocupat, optiunea castigatoare este sa alegi un domeniu care sa contina specificul activitatii, sa reflecte cat mai bine activitatea pe care o desfasoara afacerea ta. In acest mod, utilizatorului ii este sugerat preventiv ce informatie va gasi pe pagina ta.

  1. Evita sa incluzi in denumire cifre, virgule, cratime

Cu toate ca, uneori, ai impresia ca o cratima este elementul ce iti va face denumirea speciala, utilizarea acesteia nu este recomandabila. Motivul consta in simplitate in folosinta pentru utilizator, probabilitatea ca cratima sau punctul va fi un factor de incurcatura este foarte mare.

  1. Foloseste-te la maximum de instrumentele Google

Actualmente, o multime de domenii sunt deja ocupate. Din aceasta cauza este foarte greu sa gasesti cuvintele potrivite, instrumentele puse la dispozitie de Google vin aici in ajutor.

Keyword Planner  poate fi folosit pentru a gasi noi cuvinte-cheie sau pentru a afla numarul de cautari totale pe Google ale unui anumit cuvant. Poti utiliza Keyword Planner pentru a gasi un nume de domeniu pe baza cuvintelor noi sau pe baza statisticilor oferite de el, aplicand si strategii  de marketing si publicitate totodata.

Extinde-ti afacerea ta acum. Alege sa iti creezi o adresa Web memorabila, unica si care iti creste potentialul. MegaHost  iti pune la dispozitie si oferta Multi-Domain Hosting, ce inseamna practic un pachet de gazduire web care va permite ca in cadrul aceluiasi cont sa aveti mai multe siteuri web, fiecare cu domeniu propriu.

Nu trebuie sa cumparati un pachet de hosting pentru fiecare domeniu detinut ci puteti gazdui mai multe domenii pe acelasi cont economisind astfel! Fiecare pachet de gazduire web de la megahost.ro include o astfel de optiune.

Fa-te cunoscut acum.

Related Posts
Leave a reply