Ce cadouri de Mos Nicoale au succes in 2022

Ce cadouri de Mos Nicoale au succes in 2022

6 decembrie este Ziua Sfantului Nicolae si, in multe tari europene, este considerata o parte integranta a pregatirii Craciunului. In Elvetia, familiile se reunesc de Ziua Sfantului Nicolae si iau parte la parada locala a Sfantului Nicolae, isi fac si mici cadouri surpriza unul altuia – in special copiilor. Alte tari au propriile lor obiceiuri in jurul zilei de Sfantul Nicolae – de la traditii stravechi la evenimente mai moderne.In Germania, Mos Nicoale viziteazain secret, in liniste si in tacere in noaptea de 6 decembrie si umple cizmele proaspat lustruite ale copiilor cu bunatati si mici cadouri.

Obiceiul de a lustrui cizmele se intoarce la mesajul educational al Mosului. Copiii ii arata lui Mos Nicolae cat de bine s-au comportat lasand cizme proaspat lustruite in fata usii, iar copiii sunt rasplatiti prin faptul ca sunt plini de bunatati.

Nu trebuie sa uitam de obiceiul de  Mos Nicoale de a darui dulciuri de ciocolata. Este in principal pentru copii, dar multi adulti inca pastreaza obiceiul si se „surprind” cu ciocolatasi cadouri in dimineata zilei de 6. Iti prezentam, in cele ce urmeaza, cateva idei de cadouri de Mos Nicoale care au succes in acest sezon de iarna.

Ciocolata e iubita de toti

Sunt putine persoane care sa nu iubeasca ciocolata asadar, drept cadou de Mos Nicoale poti sa readuci obiceiul de a oferi ceva dulce, dar il poti complica prin a oferi o ustensila sa un aparat care sa aiba, ca rezultat final, ciocolata mult iubita.

Astfel un aparat pentru preparare fondue, ciocolata si jeleu este ideal pentru a face un fondue de ciocolata rafinata sau delicioase jeleuri si ciocolate sanatoase, acasa intr-un mod simplu si placut folosind ingrediente naturale (sucuri de fructe, jeleuri, ciocolata etc.) iar o fantana de ciocolata este o alta optiune. Aceasta va  incalzi ciocolata pe mai multe niveluri si va permite sa se realizeze un flux ciocolata cu 3 straturi.

Jocuri de societate drept cadou de Mos Nicoale

Dupa tot ceea ce a fost in ultimii ani, omul simte nevoia de conectare cu altii, astfel un joc de societate va dezvolta creativitatea, abilitatile logice si spiritul investigativ, aducand simultan socializarea de care am fost lipsiti. Fie ca vrei sa oferi  un joc de masa Rummi clasic care dezvolta memoria si spiritul competitiv intr-o maniera distractiva, un joc de masa domino, clasic, pe care toata lumea il cunoaste sau vrei sa surprinzi prin jocuri de carti de tipul Escape Room, distractia va fi garantata si timpul va trece mai usor, departe tehnologie, petrecut in grupuri de jucatori.

Fiecare cu cadoul lui de Mos Nicoale

Este clar ca acum, in 2022, avem variate optiuni de a oferi cadouri de Mos Nicolae in magazinul Jubi in functie de reprezentatii unui cuplu. Astfel, poti surprinde barbatii prin alegerea unui set pentru ingrijirea barbii, set ce contine curea, ceas si portofel sau ochelari. Reprezentantele sexului frumos vor fi mereu incantate de un aranjament floral din trandafiri de sapun, de un aparat ce aduce relaxarea corpului sau de orice tine de cosmetica si organizarea obiectelor de machiaj si a bijuteriilor.

Indiferent de ce varianta vei prefera, nu uita ca un cadou de Mos Nicolae trebuie sa fie daruit cu drag si din tot sufletul tau.

Related Posts
Leave a reply