Ce este SemRush si de ce imi place sa il folosesc?

Ce este SemRush si de ce imi place sa il folosesc?

Daca ati fost un cititor frecvent al blogului meu, atunci probabil ca ati stiut cat de mult imi place sa folosesc SEMrush. Este software-ul meu pentru analiza cuvintelor cheie, analiza competitorilor, remedierile SEO pe pagina si tehnice si, mai recent, chiar si programarea social media (cu lansarea Social Media Poster). Avantajul este ca am gasit SemRush group buy de unde am cumparat mai multe utilitare de SEO, contra unui abonament lunar foarte avantajos.

Acestea fiind spuse, in ultima vreme mi-am dat seama ca petrec mult timp folosind si alte instrumente SEO, in special Ahrefs si Serpstat. Ambele instrumente sunt fantastice si ofera propriile beneficii unice, insa SEMrush ramane instrumentul meu de incredere pentru orice activitate serioasa de SEO.

De ce?

Datorita capacitatii sale fenomenale de a gasi cuvinte cheie profitabile in orice nisa, precum si de a furniza date de cercetare competitive ca nici un alt instrument de pe piata.

Folosind extensiv la agentia mea pentru clienti din diferite industrii, SEMrush este cu adevarat instrumentul perfect de cercetare de cuvinte cheie si de analiza a concurentei.

Este, de asemenea, instrumentul SEO preferat al expertilor de marketing din intreaga lume si, odata ce incepeti sa utilizati instrumentul, este usor sa vedeti de ce.

SEMrush a fost fondata in 2008 de catre un mic grup de specialisti in SEO si IT care au dorit sa creeze un instrument de cercetare competitiv final pentru marketingul online. Aproape un deceniu mai tarziu, compania are peste 350 de angajati cu prezenta in patru tari.

Am devenit prima data constient de SEMrush prin intermediul forumurilor online. Se parea ca exista un consens general in randul SEO ca acesta este intr-adevar un instrumnt de top pentru SEO. Echipa mea si cu mine foloseam Moz Pro la acea vreme si am fost in mare parte nemultumiti de rezultatele pe care le primim.

Ca rezultat, m-am inscris pentru un trial gratuit de 14 zile de SEMrush si am fost impresionat imediat cu ajutorul functiilor instrumentului. In primul rand, instrumentul de audit site-ului SEMrush m-a ajutat sa rezolv toate problemele tehnice care afectau site-ul meu in acel moment.

Apoi, folosind instrumentul de cercetare al concurentei de la SEMrush si analizand site-urile concurentilor sai prin SEMrush, am putut masura ce imbunatatiri aveam nevoie sa fac la site-ul meu pentru a-l duce la nivelul urmator.

Inutil sa spun ca mi-am anulat abonamentul Moz Pro si am semnat pentru planul SEMrush’s Pro.

Aceste zile, cand am un apel programat cu un client potential, ma pregatesc folosind SEMrush pentru a-mi analiza piata, pentru a gasi cuvinte cheie relevante in nisa si pentru a afla mai multe despre concurentii organici si platiti.

Da, ai putea sa faci asta manual, dar ar lua o cantitate masiva din timpul tau , si timpul dupa cum stim, inseamna bani. Mai ales la o agentie de tip bootstrap ca a noastra. In plus, datele obtinute prin SEMrush sunt mult mai fiabile si mai exacte, deci acestea sunt cele mai mari beneficii.

Related Posts
Leave a reply