Ce piese sunt mai rentabil sa le cumperi de un centru de dezmembrari

Ce piese sunt mai rentabil sa le cumperi de un centru de dezmembrari

Piesele auto pot fi achizitionate din magazinele de profil, in versiune originale sau aftermarket. Costurile nu sunt insa printre cele mai accesibile, insa nu acelasi lucru il poti spune despre centrele de dezmembrari. Marele avantaj nu este doar al costului, ci si al faptului ca aici poti gasi piese originale si compatibile 100% cu masina ta.

Pentru cei care au inteles acest fenomen, exista o adevarata vanatoare de oferte. Wolcar este sediul unui astfel de centru de dezmembrari Volkswagen Craiova. Iata si ce piese sunt mai rentabile spre a fi cumparate din astfel de locuri:

Farurile

De obicei farurile se matuiesc si in plus lovirile frontale sunt mai frecvente si deci, iata cum ai doua motive pentru care farurile sa fie cumparate de la un centru de dezmembrari. Asadar, fie ca ai o nevoie urgenta de inlocuire sau pur si simplu tine de estetica, achizitioneaza la pret mai rentabil faruri de la Wolcar.

Grila fata

Tot aici incadram si grija pentru grila dintre faruri, dar si cea din zona inferioara. Este una din piesele best seller am putea spune. Este destul de scumpa sa cumperi una din magazine si ceva mai dificil sa gasesti si nuanta exacta.

Radiatorul

Studiile arata ca 90% din tamponari sunt frontale. Se si explica cum multe din componentele auto din partea de fata a masinii sunt si printre cele mai cautate pentru inlocuiri. Daca nu este vorba de dauna totala ca urmare a unui accident, atunci o eventuala situatie in care se strica, radiatorul se impune schimbat si poti face asta cu unul luat de la dezmembrari, de la centrul Wolcar.

Bara – fata, spate

Unele crapa de la impact, altele se zgaraie din greseala conducatorului auto, cert este ca manevrarile de parcare mai ales predispun la daune asupra acestei piese. O bara fata sau spate poate ca nu te costa atat de mult, insa trebuie sa si o vopsesti pentru a se potrivi perfect la masina ta. Asadar suna mai bine daca vei cumpara una de la dezmembrari, nu?

Elementele de interior

Micile detalii fac marile diferente, nu-i asa? Asadar schimbari mici din interiorul masinii vor face ca aspectul sau per total sa fie unul imbunatatit. Caci cine isi doreste ca masina sa isi arate gradul de uzura? Asadar, cotierele, scaunele, maneta de schimbator sunt doar cateva elemente ce le poti inlocui destul de usor si accesibil.

Ai ghicit, tot la Wolcar vei gasi astfel de elemente. Fie ca detii un Volkswagen sau un Audi, Ford sau Skoda gasesti aici o multime de oferte.

Contact:

vw-dezmembrari.ro

wolcar@yahoo.ro

Related Posts
Leave a reply