Ce trebuie sa faci atunci cand ai probleme cu soarecii

Ce trebuie sa faci atunci cand ai probleme cu soarecii

Atunci cand locuiesti la casa, sansele ca la un moment dat sa ai probleme cu soarecii sunt foarte mari. Practic, populatia lor este atat de mare si totodata se adapteaza atat de usor indiferent de conditii incat sunt peste tot.

Iar daca proprietatea ta este situata intr-o zona cu multi daunatori, este insa foarte important sa stii ce sa faci atunci cand descoperi ca proprietatea ti-a fost invadata de soareci.

Inainte de toate, ceea ce NU ar trebui sa faci este sa ignori situatia complet. Par mici si inofensivi, iar din unele puncte de vedere ar putea fi chiar simpatici, insa adevarul este cu totul altul.

Soarecii pot fi cauza principala pentru foarte multe probleme. Iar acum nu ne referim numaidecat doar la pagubele materiale pe care ei le pot produce, ci la problemele de sanatate care pot aparea din cauza prezentei soarecilor.

Este bine cunoscut faptul ca soarecii poarta o multime de microbi si virusuri care ar putea fi transmise cu usurinta la om.

Prin simpla ignorare a prezentei soarecilor compromitem starea de sanatate a intregii familii si chiar a animalelor de companie. Din acest motiv masurile de combatere a soarecilor trebuie luate imediat dupa ce am depistat prezenta lor.

Ai soareci in casa? Iata ce trebuie sa faci

Inainte de toate, ar trebui sa stii ca echipa de la Fara-Daunatori.ro a pregatit un ghid foarte complex despre cum poti scapa de soareci si sobolani rapid si fara prea multe batai de cap. Ar trebui sa le verifici blogul inainte de toate si astfel vei descoperi o multime de sfaturi utile cu ajutorul carora vei reusi combaterea rozatoarelor in timp record.

De asemenea, pe site-ul lor poti gasi o multime de dispozitive pe care le poti folosi pentru a scapa de soareci. Acestea au preturi accesibile si totodata sunt foarte eficiente in lupta de combatere a daunatorilor.

Practic reprezinta cea mai buna arma pe care o poti folosi impotriva soarecilor si a sobolanilor, iar partea avantajoasa este reprezentata de faptul ca nu trebuie sa depui prea multe eforturi in acest sens.

Dar, inainte de a incepe combaterea in sine, va trebuie sa te asiguri ca pe proprietatea ta nu sunt prezente locuri care ofera soarecilor conditiile prielnice pentru a-si construi cuibul. Ne referim in principal la sursele de hrana din belsug, la un grad de umiditate ridicat precum si la disponibilitatea unor materiale pe care le-ar putea folosi pentru a-si construi cuibul.

Dupa ce ai verificat si curatat toata proprietatea, poti incepe sa iei masurile de combatere a daunatorilor. Recomandarea noastra este utilizarea unui dispozitiv cu ultrasunete cu ajutorul caruia vei scapa foarte usor de rozatoare.

Dat fiind auzul foarte sensibil al soarecilor, ultrasunetele se dovedesc a fi foarte deranjante pentru acestea, drept urmare vor decide sa paraseasca zona protejata in scurt timp, ceea ce va aduce desigur foarte multa satisfactie.

Mai poti apela si la metodele traditionale prin care poti scapa de soareci, insa acestea nu se vor dovedi a fi prea eficiente, mai alex daca populatia daunatorilor este generoasa. Iar pentru a scuti timp si nervi in plus, poti trece direct la utilizarea unui dispozitiv cu ultrasunete.

Related Posts
Leave a reply