Cei 4 C pe care sa-i urmaresti cand cumperi un frigider

Cei 4 C pe care sa-i urmaresti cand cumperi un frigider

Vrei sa te bucuri pe deplin de prospetimea alimentelor, sa savurezi gustul si mirosul natural al acestora? Atunci cu siguranta esti constient cat e de important frigiderul pe care-l ai. Daca nu ai parte de toate acestea, inseamna ca trebuie sa faci o schimbare si sa-ti achizitionezi un model mai performant.

Cum sa faci alegerea potrivita? Afla care sunt cei 4 C pe care trebuie sa-i urmaresti cand faci o astfel de achizitie. Trateaza aceste detalii cu maxima importanta si te vei asigura de un produs potrivit nevoilor tale!

Calitate

Sa cumperi un frigider poate fi o investitie importanta si nu una pe care o faci in fiecare luna, motiv pentru care trebuie sa pui mare pret pe calitate. De altfel, daca arunci o privire pe unele site-uri de specialitate, precum demax.ro, o sa observi ca si preturile sunt destul de accesibile, astfel incat nu mai ai nici o scuza pentru a nu alege un brand de renume.

E recomandat sa te indrepti catre un frigider Liebherr, Samsung, Zanussi, LG, Electrolux sau altele produse de nume importante. Doar asa vei avea certitudinea ca acesta va avea o durata de viata ridicata si se va comporta excelent.

Capacitate

De la bun inceput trebuie sa fii constient ca nu orice frigider iti va acoperi nevoile. Acestea sunt de diferite dimensiuni, cu o anumita capacitate de stocare, astfel incat sa poti pune o anumita cantitate de alimente in interior.

Daca stii ca nu trebuie sa depozitezi foarte multe produse in acesta atunci te poti orienta catre unul de dimensiuni mai mici, insa daca locuiesti cu un numar mai mare de persoane e clar ca si nevoile vor fi mai mari.

Compartimentare

Un alt aspect pe care trebuie sa-l urmaresti cand vrei sa cumperi un frigider este cel referitor la modul in care este compartimentat. Practic, anumite mancaruri sau alimente trebuie sa fie asezate cat mai eficient, iar pentru asta trebuie sa fie prezent si un spatiu special creat.

Cu rafturi detasabile, usor de asezat in functie de nevoie, astfel de frigidere sunt o solutie ideala pentru a mentine mancarea in cele mai bune conditii.

Consum

Nu in ultimul rand, consumul energetic este la fel de important ca si celelalte caracteristici prezentate la un frigider. Gandeste-te putin cat de mult stau acestea conectate la priza, nu-i asa? Cu siguranta iti doresti sa nu consume foarte mult, iar in acelasi timp sa fie si performant.

Poate ca e surprinzator, insa tehnologia a evoluat foarte mult si chiar frigiderele de mari dimensiuni, alaturi de combinele frigorifice, prezinta o eficienta energetica deosebita. Nu ai fi crezut, corect?

Probabil te intrebi si care ar fi cel mai eficient mod prin care sa-ti dai seama de acest lucru. Ei bine, nu trebuie sa fii un inginer, tehnician sau electrician pentru a face calcule cu privire la consum, eficienta energetica ori alte aspecte asemanatoare. Motivul este ca de toate acestea s-au ocupat deja alte persoane, astfel incat sa ne ofere noua repere cat mai usor de urmarit.

Altfel spus, fiecare frigider, de fapt aparat electrocasnic in general, face parte dintr-o clasa energetica. Tu nu trebuie decat sa te orientezi catre cele ce sunt clasificate cu A+, A++ sau A+++, acestea fiind considerate de departe si cele mai eficiente.

Acestia sunt cei 4 C pe care trebuie deci sa ii ai in vedere atunci cand te orientezi dupa un frigider nou. Daca te intereseaza sa achizitionezi un articol de calitate, iti recomand site-ul demax.ro, in cadrul caruia gasesti produse ce prezinta un bun raport pret – calitate.

Related Posts
Leave a reply