Cel mai cel inel de logodnă

Cel mai cel inel de logodnă

Inelul de logodnă nu mai e demult doar un simbol al iubirii eterne, ci, mai degrabă, a ajuns să fie un obiect care trebuie, în primul rând, să întrunească anumite condiții impuse de societate. Sau, cel puțin, asta poți deduce din interesul exarcebat al publicului larg pentru cele mai scumpe, mai mari și mai strălucitoare bijuterii primite de vedete în momentul cererii în căsătorie.

Unele dintre modele au ajuns să lanseze adevărate tendințe care au influențat, mai apoi, piețele – cum a fost inelul de logodnă al Prințesei Diana pe care, 30 de ani mai târziu, l-a primit și Kate Middleton.

Așadar, când vine vorba de logodnă, oamenii din întreaga lume încearcă să copieze cât mai bine aceste bijuterii devenite celebre. Iar cele mai importante criterii căutate – legate, evident, de piatra cu care inelul este incrustat – sunt: dimensiunea, prețul și popularitatea.

  • Cele mai mari inele de logodnă cu diamant

În general, cele mai dorite pietre, atunci când vine vorba despre inelul de logodnă, sunt diamantele. Preferate de majoritatea femeilor, acestea sunt, evident, și foarte scumpe.

Și pentru că toată lumea știe că există o preocupare generală privind mărimea cât mai mare a pietrei de pe inel, foarte mulți bărbați caută informații despre dimensiunea perfectă a diamantului pe care vor să-l aleagă.

Bineînțeles, cei mai mulți dintre ei au parte de o surpriză nu tocmai plăcută, pentru că în istorie au rămas, ca fiind celebre, foarte multe astfel de bijuterii pe cât de mari, pe atât de scumpe. De exemplu, inelul cu cel mai mare diamant a fost cunoscut ca aparținând celebrei Elizabeth Taylor, de 33.10 carate, până în urmă cu câțiva ani, când aceasta a fost detronată de Mariah Carey și al său inel de logodnă cu diamant de 35 de carate.

  • Cele mai scumpe inele de logodnă

Ca să nu prelungesc prea mult așteptarea, titlul de cel mai scump inel de logodnă din istorie este deținut tot de inelul câtăreței Mariah Carey, a cărui valoare a fost estimată la 10 milioane de dolari.

Cel primit de Elizabeth Taylor de la Richard Burton valorează 8.8 milioane dolari, iar pe locul 3 se situează nimeni alta decât Kim Kardashian, cu al său inel în valoare de 8 milioane dolari.

Nici Anna Kournikova nu stă prea rău la acest capitol, inelul pe care l-a primit de la Enrique având un preț de 5.4 milioane dolari, iar topul poate continua cu Beyonce (5 milioane dolari), Paris Hilton (4,7 milioane dolari), Jennifer Lopez (4,5 milioane dolari) sau Melania Trump – în prezent Prima Doamnă a Americii – al cărei inel de logodnă, primit de la Donald Trump, valorează 3 milioane de dolari.

  • Cele mai populare inele de logodnă din lume

Pentru că aceste bijuterii-simbol sunt mereu un subiect de interes oriunde în lume, cele mai cunoscute și mai apreciate inele de logodnă ale tuturor timpurilor sunt deja arhi-cunoscute și cu greu vor putea fi detronate vreodată.

Pe lângă celebritățile amintite mai sus și ale lor inele extrem de mari, de scumpe și de frumoase, printre femeile care au făcut furori cu bijuteriile primite la cererea în căsătorie se mai numără și Victoria Beckham – care are o întreagă colecție de inele deosebite, Ducesa de Cambridge – al cărei inel este incrustat cu un safir albastru și care, așa cum spuneam, este același pe care, cu 30 de ani în urmă, Lady Di și-l alesese ca inel de logodnă, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Catherine Zeta-Jones sau Jacqueline Kennedy Onassis.

Related Posts
Leave a reply