Cele mai fiabile laptopuri

Cele mai fiabile laptopuri

Pentru ca suntem un centru de reparatii laptopuri www.onlaptop.ro si avem suficienta experienta in spate, putem sa ne pronunam adesea in ceea ce priveste defectiunile inregistrate pe anumite marci si modele.

Cele mai fiabile: Laptopurile Apple

baterie-laptopDaca exista un lucru pe care toata lumea il considera ca fiind adevarat, atunci acesta este faptul ca laptopurile Apple sunt cele mai fiabile. Atunci cand cumparati un MacBook stiti la ce sa va asteptati. Rareori exista defectiuni din cauza carora trebuie sa va prezentati la garantie sau la service-ul de laptopuri. O parte din aceste lucruri se fatoreaza filozofiei de design a companiei Apple. Laptopurile acestea au pur si simplu au aspect solid. Le privesti si iti dai seama ca sunt facute „ca lumea”, cu „simt de raspundere”. Pui mana pe ele si realizezi ca reprezinta produse de calitate.

Noile MacBook-uri, Air si Pro sunt din ce in ce mai subtiri si mai puternice, insa stilul de proiectare ramane relativ acelasi. Cadrul de aluminiu si componentele electronice bine asamblate ajuta de asemenea la reducerea riscului de defectiuni si probleme.

Merita sa remarcam de asemenea faptul ca Apple produce multe lucruri mici. Tastaturile sunt placute la atingere si aproape incasabile in circumstante normale. Durata de viata a bateriilor tinde sa fie foarte mare. Laptopurile au performante mari si nu au probleme de inghetare, fluctuatii, displayuri neclare etc. Apple a invins aproape noua branduri in ceea ce priveste necesitate de reparatie in primii trei ani de proprietate.

Cu toate acestea MacBook-urile raman laptopuri scumpe si doar cei care au ceva bani in buzunar si le pot permite. Pentru un cumparator mediu pretul lor de vanzare este mult prea mare. In ciuda pretului ridicat, garantia este de multe ori de un an de zile, in conditiile in care alte branduri ofera garantie 2 ani. Dar Apple mai ofera si extensii de garantie gratuite pentru problemele comune de fabricatie, lucru pe care il intalnim rar la alte branduri.

Laptopurile Dell

Dell este al doilea producator preferat in randul cumparatorilor din punct de vedere al fiabilitatii. Dell a lucrat destul de mult pe partea de Ultrabook-uri si a condus o noua cultura in randul laptopurilor ultraportabile care functioneaza bine. Au specificatii foarte bune si sunt extrem de fiabile in timp chiar daca sunt utilizate intens. Inc azul in care doriti un laptop pentru lucru sau pentru scoala si doriti sa-l utilizati cat mai mult posibil, laptopurile Dell reprezinta alegerea ideala.

Related Posts
Leave a reply