Cinci motive pentru care sa investesti intr-un apartament nou

Cinci motive pentru care sa investesti intr-un apartament nou

Daca esti in cautare a de investitii imobiliare Brasov sau din oricare alta parte a tarii, atunci afla ca acesta este cel mai bun moment in care sa faci acest lucru. Dupa o perioada de relativa criza, piata imobiliara s-a mai dezmortit, in sensul in care accesul la credite s-a mai relaxat, conditiile nu mai sunt atat de draconice, iar aceasta fara ca pretul apartamentelor sa explodeze.

Probabil ca aceasta este si o lectie a boom-ului imibiliar inregistrat in urma cu aproximativ zece ani, care a sfarsit intr-o criza de proportii, tot pe seama exploziei preturilor si a creditarii peste masura din partea bancilor. Dar, de ajuns insa cu analiza pietei financiare.

Ce motive ai avea sa investesti insa intr-un apartament nou, spre deosebire de vechile cladiri mostenite de pe timpul regimului comnist? Sunt acestea sigure sau, dimpotriva, materialele folosite in trecut erau mai trainice? Iata catava intrebari la care vom incerca sa raspundem in cele ce urmeaza.

Pentru cei care doresc sa se intereseze despre imobiliare Brasov, trebuie spus din start ca au la dispozitie mai multe optiuni. Una dintre acestea este Maurer Residence, un complex imobiliar situat la marginea orasului de la poalele Tampei. Avand in vedere statutul sau de oras istoric, cu vestigii si zona veche a Brasovului, vechiul oras industrial a cautat sa se extinda si pe verticala, iar acest lucru a putut fi facut in zonele imediat invecinate.

Astfel, au aparut cartiere rezidentiale construite dupa standarde noi in domeniu, cu planuri urbanistice bine puse la punct, diferite de tot ceea ce am vazut pana acum pe imobiliare Brasov. Astfel, daca este sa ne referim la noile ansambluri rezidentiale, acestea ofera un nou concept de viata, in care totul este integrat.

Pentru a evita cat mai mult pierderea timpului in trafic, noile ansambluri ofera riveranilor inclusiv construirea de magazine, spatii de joaca si chiar gradinite si unitati de invatamant scolar. In plus, blocurile sunt prevazute din constructie cu locuri de parcare rezervate riveranilor, astfel incat sa nu mai fii nevoit ca la lasarea serii sa faci ocolul cartierului in cautarea unui loc in care sa iti lasi masina in siguranta.

Nu in ultmul rand, complexurile imobiliare de acest gen sunt prevazute inclusiv cu servicii de salubritate proprii, astfel incat curatenia si sanatatea locuitorilor sa fie asigurate.

Dincolo de aspectele urbanistice, unul dintre criteriile principale pentru care sa alegi un apartament nou de pe imobiliare Brasov este confortul. Spre deosebire de blocurile vechi, noile constructii vin compartimentate dupa un tipar modern, cu livinguri ample si bucatarii deschise, care iti ofera mai multa liberate de miscare.

De asemenea, instalatile sunt noi, dupa cele mai inalte standarde, astfel incat nu mai trebuie sa iti faci griji nici din pricina mirosurilor, a diferitelor insecte care migreaza printre tevi si nici de explozia conductelor si inundatiile provocate de vecini, puse pe seama vechimii.

Nu in ultimul rand, criteriul de baza este pretul. Daca la apartamentele vechi platesti mai mult pentru zona decat pentr confort, in cazul apartamentelor noi, preturile sunt mai mult decat accesibile. In plus, ai posibilitati variate de creditare si de plata, facilitate direct de dezvoltatori.

Related Posts
Leave a reply