Cum alegi cele mai potrivite cosmetice pentru hotelul pe care il administrezi?

Cum alegi cele mai potrivite cosmetice pentru hotelul pe care il administrezi?

Un subiect destul de problematic pentru cei care detin un hotel, pensiune sau orice tip de unitate de pe aceasta nisa este cel referitor la cosmeticele dedicate oaspetilor. Alegerea unor produse potrivite nu este atat de usoara precum ar crede unii. Incepand de la acel sampon pe care il utilizeaza cei cazati si pana la sapun, dispenserele de hartie igienica, detergentii si consumabilele din hartie, toate trebuie sa corespunda unor norme de siguranta.

Un lucru este cert si anume ca trebuie sa te ghidezi in orice vreme dupa acele produse care prezinta o calitate inalta – asta ca dovada ca iti respecti clientii si iti doresti sa le oferi cele mai bune servicii. Daca incepi sa cauti in mediul online iti dai seama in cateva clipe ca ti se pun la dispozitie produse numeroase, regasite intr-o lunga lista de producatori. Acest aspect ar putea sa reprezinte o problema daca iti este dificil sa te decizi numai pentru un anumit brand.

Ca sa iti fac munca mai usoara, iti recomand site-ul clinit.ro. Este in fapt un magazin online specializat pe aceasta nisa, ce ofera o varietate de cosmetice hoteliere Sense, precum si alte astfel de articole, la preturi dintre cele mai rentabile.

Cum selectezi cele mai potrivite cosmetice hoteliere?

Daca iti doresti ca unitatea pe care o administrezi sa castige popularitate in randul hotelurilor in oras, recomandarea mea este sa te ghidezi dupa urmatoarele criterii cand alegi cosmeticele pentru hotel.

Calitatea – este cel mai important aspect dupa care trebuie sa te orientezi cand vrei sa faci o alegere care sa merite investitia. Nu trece pur si simplu prin rafturile magazinelor fara a citi etichetele produselor. Mai ales daca vrei sa ai intotdeauna clienti multumiti, acorda atentie sporita fiecarui detaliu ce le vizeaza.  De multe ori acestia verifica lista cu ingrediente de pe spatele gelului de dus pentru a se asigura ca nu contin substante ce le-ar putea dauna.

Design-ul – nu numai aspectul mentionat conteaza. De asemenea, modul in care se prezinta produsul poate face diferenta. Unii chiar se bazeaza pe principiul conform caruia ambalajul vinde produsul. I

ntr-o foarte mare masura acesta se aplica, deci ca si administrator de hotel este de preferat sa ai in vedere achizitionarea unor cosmetice hoteliere ce se prezinta intr-o forma corespunzatoare. Intentia ta trebuie sa vizeze confortul celui cazat, care la randul sau doreste sa aiba parte de toate cele necesare.

Un aspect cunoscut este faptul ca majoritatea comerciantilor au in vedere acest tip de aspecte pentru ca isi doresc sa asigure direct confortul oaspetilor tai. Asadar, fa o investitie buna si acorda atentie si acestui aspect.

Textura produselor –  mai ales in ceea ce priveste samponul si sapunul, respectiv gelul de dus, orienteaza-te dupa brandurile despre care stii ca fabrica produse ce au o textura moale, fina si rafinata, care lasa pielea catifelata si nu o aspresc.

In ultimul timp s-a observat tendinta unitatilor hoteliere de a comanda produse cu proprietati curative. Mai mult decat aceasta s-a remarcat cea de a personaliza produsele, adica adaugarea de sigle si logo-uri pe ambalajele acestora. Sunt desigur si acestea optiuni de avut in vedere de catre cei care doresc sa duca confortul la un cu totul alt nivel.

Intra pe clinit.ro pentru a analiza gama de produse cosmetice hoteliere disponibile si a le comanda pe cele mai potrivite unitatii tale.

Related Posts
Leave a reply