Cum sa faci bani pe blog

Chiara Ferragni a fost recent subiectul unui articol major intr-o importanta revista economica din Statele Unite. Probabil ca numele nu va spune nimic, insa vorbim despre un blogger aflat pe cale de a castiga 8 milioane dolari in acest an. S-ar putea sa sune neincrezator – 8 milioane de dolari pentru un blogger profesionist? Adevarul este ca Ferragni face bani printr-o varietate de surse, veniturile ei provenind de pe blog, insa nu numai de acolo, dar prin intemediul lui.

De aceea merita sa ne gandim la blog-ul nostru ca la o platforma in primul rand, un motor cu care sa creastem audienta. Cea mai mare greseala pe care majoritatea bloggerilor o fac este abonarea la credinta de genul „Construieste si banii vor veni”. Ei cred, de asemenea, ca pur si simplu pot pune un cont pe Google AdSense si vor primi o multime de bani din publicitate in acest fel.

Este nevoie de mult mai mult decat atat pentru a fi un blogger profesionist de succes, si o strategie mai buna. Intrebati de exemplu bloggerii din spatele „Pinch of Yum”. Ei au o politica relaxata si transparenta cu privire la modul in care blog-ul lor face bani printr-un raport de venituri publicat lunar. Desi au inceput ca oricine altcineva, cu un blog simplu si o audienta zero, prin munca au fost capabili sa obtina venituri importante construind bloguri. In iunie, de exemplu, au facut mai mult de 30.000 dolari doar din blogul lor.

bani-pe-net

Intelegerea modului in care blogurile sunt monetizate in lumea reala poate fi intr-adevar instructiv pentru cei care incearca sa-si construiasca propriile fluxuri de venituri pasive. Iar secrete nu sunt, doar munca: reclama, venituri din afiliere, produse de informare si posturi sponsorizate.

  • Marketing afiliat – elementul de varf al veniturilor din bloggareala. Integrarea marketingului afiliat pe site-ul tau este un exemplu perfect al modului in care ar trebui sa functioneze un scenariu in care un blogger recomanda un produs pentru ca el intr-adevar il place.
  • Vanzarea de servicii – Chiar daca nu ai o afacere de consultanta, poti face din blogg o parghie on-line pentru oportunitati si posturi sponsorizate. Multi consultanti de tot felul folosesc bloguri pentru a-si vinde serviciile.
  • Reclama – Participa la un numar de retele publicitare, inclusiv dar nu numai Google AdSense pentru a arata ca blog-ul tau poate beneficia de o abordare combinata. Chiar daca nu vei face o gramada de bani din AdSense, poti intermedia activitatea unui magazin de nisa care v-ar oferi rezultate mai bune si venituri pe masura.
Related Posts
Leave a reply