Cum sa scurtezi timpul de onorare a comenzilor in regim catering

Cum sa scurtezi timpul de onorare a comenzilor in regim catering

Gestiunea unui restaurant nu mai este astazi doar sarcina contabililor si a celor cu pregatire economica in domeniu. Mai ales ca  aceasta industrie a evoluat enorm in ultimul deceniu. Practic, orice restaurant are astazi si o divizie de food delivery, prin care mancarea poate ajunge pe masa clientului in orice loc din oras doreste acesta.

Iar un simplu soft gestiune restaurant iti poate ordona astfel afacerea, timpul scurs intre preluarea si onorarea comenzilor sa fie cat mai scurt cu putinta. Caci, acesta este in fond lucrul care incepe sa diferentieze firmele in domeniul livrarilor de mancare la domiciliu, dincolo de calitatea produselor oferite.

Acces facil, de pe orice device

Un prim lucru de care vei beneficia odata ce ai optat pentru instalarea unui soft gestiune restaurant este accesul usor de pe orice dispozitiv, indiferent daca vorbim de calculator de tip desktop, laptop, telefon mobil sau tableta.

Iar aceasta facilitate va fi atat la dispozitia ta, ca administrator, cat si a clientilor, a persoanelor fizice sau juridice, care iti vor vedea produsele prezentate si vor putea face comenzi in mod simplu si intuitiv.

Grafica personalizata

Softurile de gestiune pentru livrari par toate la fel, cata vreme ele indeplinesc cam aceleasi functii. Trebuie sa stii insa ca exista posibilitatea de a-ti personaliza produsul, cu imaginea, logo-ul si culorile firmei tale. Nu in ultimul rand, vei beneficia de un pachet grafic complet diferit de al altor competitori de pe piata, care iti va evidentia atat produsele, cat si posibilitatile tale de gestiune.

Caci, la urma urmei, acesta este scopul unui soft gestiune restaurant: sa iti usureze munca, dar sa iti ofere si o experienta aparte atunci cand accesezi o functie sau o categorie de produse. Si, fiindca am vorbit despre categorii de produse, softul de gestiune restaurant iti permite evidentierea anumitor categorii pe care le doresti promovate sau care se bucura deja de un anumit succes in randul clientilor.

Statusul comenzii, accesibil in permanenta

Fiecare restaurant sau firma de catering se diferentiaza prin produsele oferite. Acestea nu ar reprezenta insa mare lucru daca ele nu ar fi livrate in mod prompt catre clienti. Caci, nu-i asa, degeaba te bucuri ca ai reusit sa faci comanda la o pizza, daca aceasta ajunge la tine la usa dupa doua ore, rece si fara aspectul aburind, abia scoasa din cuptor.

Din acest punct de vedere livrarea si calitatea acestui serviciu joaca un rol esential in gestionarea unui restaurant de tip catering. In sprijinul tau vine chiar acest soft gestiune restaurant, cu ajutorul caruia vei putea urmari in permanenta stadiul unei comenzi, incepand de la momentul preluarii de catre operatorul telefonic sau online si pana la livrarea catre client.

Un sistem conectat la GPS iti va arata in orice moment dispunerea flotei auto pe harta orasului, astfel incat vei putea informa clientii in cazul in care acestia se vor interesa de stadiul comenzii lor.

Related Posts
Leave a reply