Cum sa va faceti remarcata in moda

Cum sa va faceti remarcata in moda

Foarte multe fete tinere, dar si baieti, de asemenea fac adesea o obsesie din felul in care sunt imbracati. Patrunderea in lumea modei si a styling-ului este un vis pe care multi il pretuiesc, dar putini ajung sa il inteleaga si sa il aplice in propria vestimentatie.

Pentru a incerca sa va atingeti acest obiectiv, iata care sunt cateva idei importante de care ar trebui sa tineti cont, indiferent de rolul pe care il jucati in acest mediu un pic nebun.

Pentru a va informa despre ce se poarta si ce se mai intampla in lumea modei, intrati pe bloguri pe care se discuta subiecte din domeniu, cautati canale de moda din intreaga lume, pentru ca la noi este un singur program si mai sunt cateva emisiuni pe acest domeniu, dar daca veti viziona canale din mai multe tari, este ca si cum ati fi un jurnalist de moda si ati face o calatorie prin toata lumea fashion-ului.

Aveti in vedere ca emisiunile de moda din tari care au culturi diferite reprezinta o sursa de inspiratie pentru tinuta dumneavoastra impresionanta si astfel puteti sa va creati tinute extrem de originale si de chic.

Daca ati gasit un blog unde sa discutati cu persoane care au aceleasi preocupari, puteti fotografia sau salva tinutele care v-au atras atentia si sa faceti schimb de pareri si idei referitoare la acestea. Orice sfat sau remarca va pot ajuta sa fiti cat mai in tendinta.

In cazul in care aveti si putin talent jurnalistic, puteti impartasi din experienta dumneavoastra si altor persoane, iar pentru aceasta puteti incepe o colaborare cu o revista de fashion sau chiar un site, unde sa publicati materiale interesante.

Pentru a iesi in evidenta in lumea modei va trebui sa invatati sa apreciati frumosul, dar va trebui sa stiti si ce presupune luxul. O tinuta va fi remarcata doar daca cea care o poarta are o atitudine placuta, un caracter puternic si nu se arata umila, trebuie sa prezinte o femeie sigura pe ea. Aceste lucruri sunt valabile doar daca vreti sa iesiti in evidenta, pentru ca puteti foarte bine sa fiti imbracata bine, la moda, dar fara sa va remarcati.

Daca vreti sa va implicati si mai mult in acest domeniu, trebuie sa tineti cont de faptul ca lumea haute couture este foarte dificila si accesul se face greu, aceasta este deschisa doar pentru doua categorii de oameni: persoane muncitoare si talentate, pentru ca trebuie sa va reinventati de fiecare data si trebuie sa aveti cunostinte teoretice extrem de solide, deoarece domeniul tesaturilor nu este unul oarecare pe care il puteti trata cu superficialitate.

Moda inseamna mult mai mult decat o prezentare de moda sau un stil vestimentar, moda inseamna talent, cunostinte si mai ales multa munca.

Related Posts
Leave a reply