Cumpararea unui bilet de avion last minute

Cumpararea unui bilet de avion last minute este cu siguranta o varianta convenabila pentru proiectele de vacanta sau de afaceri ieftine. Biletele last minute pot fi adevarate chilipiruri, in special pentru zborurile internationale.

Cum functioneaza biletele last minute

Un bilet last minute este un bilet de avion fara rezervare. Spre deosebire de cei care cumpara bilete de avion cu cateva saptamani sau cateva luni inainte, biletele last minute pot fi achizitionate in apropierea datei de plecare. In acest moment biletele sunt vandute la un pret mult mai mic, putand fi vandute cu pana la 60% mai ieftine decat un bilet intreg.

Pentru a obtine aceste preturi, specialistii din sectorul aviatiei negociaza in fiecare zi cu companiile aeriene. Poate fi vorba despre un bilet deja cumparat, dar care a suferit o anulare din partea clientului. Poate fi, de asemenea vorba (acesta este cel mai intalnit caz) de locurile ramase neocupate, pentru care companiile fac reduceri semnificative si ofera bilete de avion last minute. Preturile biletelor de avion sunt actualizate de mai multe ori pe zi si puteti avea acces la aceste tarife in timp real.

O solutie practica pentru un bilet de avion ieftin

Acest sistem permite obtinerea unui bilet de avion la un pret imbatabil. De fapt, pentru a asigura un nivel optim de ocupare a locurilor din avion, companiile aeriene nu ezita sa vanda ultimele locuri ramase, chiar si la preturi extraordinar de mici. Daca nu ati gasit inca zborul care va trebuie, un bilet de avion last minute va ofera ocazia sa descoperiti numeroase destinatii posibile.

Astazi, multe oferte de zboruri in strainatate, chiar si in tarile mai exotice se gasesc la preturi inimaginabil de atractive. Daca vreti sa aveti mai multe sanse sa gasiti un bilet last minute ieftin, ar trebui sa ramaneti flexibil in privinta datei de plecare. O astfel de varianta va ofera si posibilitatea sa va razganditi in ultimul moment, in caz ca apare o alta oferta mai interesanta sau aveti o problema, fara sa fiti nevoit sa mai anulati calatoria si implicit sa pierdeti  mare parte din suma achitata pe bilet.

Pentru a calatori cu avionul cat mai ieftin, va asteapta o multitudine de chilipiruri, iar pentru a gasi biletul care vi se potriveste, pur si simplu contactati compania aeriana sau agentia de turism pentru a afla preturile zborurilor. In general, aproape toate agentiile de turism ofera bilete care pot fi emise inainte de plecare.

Companiile aeriene au, de obicei ghisee de vanzari in aeroporturi si mai mult decat atat, majoritatea companiilor au site-uri si pagini de vanzari on-line. Prin urmare, puteti sa cautati un bilet de avion last minute oricand aveti un dispozitiv conectat la internet, iar cu un singur click veti putea obtine cel mai mic pret pentru zborul dumneavostra.

Related Posts
Leave a reply