De ce este important sa dispui de solutii de mobilitate? Despre ele si cum te ajuta

De ce este important sa dispui de solutii de mobilitate? Despre ele si cum te ajuta

Atunci cand vorbim de mobilitate, o asociem automat cu usurinta in miscare. Prin usurinta la refer la faptul ca solutiile de mobilitate ne fac activitatile zilnice mult mai simple. Pentru a intelege exact ce vreau sa spun, sa facem un exercitiu de imaginatie: cat efort trebuie sa depui pentru a muta sifonierul atunci cand acesta nu este prevazut cu roti sau rotile?

Ideal este sa intelegi in totalitate importanta rotilor si rotilelor dintr-o locuinta, faptul ca sunt mana in mana cu eficienta si confortul. Pentru afla cum poti spori eficienta locuintei tale, te invit sa citesti randurile ce urmeaza.

De unde a aparut nevoia de mobilitate?

Oamenii sunt mereu in cautarea solutiilor ce le pot usura viata considerabil. Aici nu ma refer doar la mobilitate, exista multe alte arii in care oricare dintre noi si-a dori sa afle secretul prin care se pot usura activitatile.

Atunci cand roata a fost inventata, lumea a cunoscut o dezvoltare extraordinara – mult mai rapida si de impact. Din dorinta de a nu reduce viteza de dezvoltare si eficienta lucrurilor care se desfasoara in jur, Tente Romania a spart gheata. Compania a scos pe piata solutiile dupa care toata lumea tanjeste – rotile si rotilele aflate in stransa legatura cu eficienta.

Caracteristicile solutiilor de mobilitate de la Tente Romania

Daca nu stii ce s-ar potrivit mai bine pentru tine si locuinta ta, poti incerca rotile Delta. Sunt aliatul tau atunci cand vrei o mai buna derijiare in curbe si deplasare pe linie dreapta a unei piese de mobilier – sistemul de blocare directionala este cel care permite efectuarea acestor manevre.

Acest sistem de blocare directionala poate fi adaptat in functie de cerintele tale – la 2 x 180⁰ sau 4 x 90⁰. Siguranta pe tot parcursul utilizarii nu intarzie sa apara – rotile Delta dispun de protectie partial elastica pentru a reduce accidentele. Ele isi demonstreaza eficienta si pe podelele inegale.

Multitudinea avantajelor cu care vin la pachet rotile Delta

Rularea silentioasa este poate una dintre cele mai de apreciat caracteristici ale rotilor Delta. Nu au nevoie de un ritual anume de curatare precum au alte roti din comert – faci acest lucru doar atunci cand simti nevoia.

Ele sunt perfect proiectate pentru a realiza deplasarea fara urme pe pardoseala. Chiar si atunci cand au stagnat pentru o lunga perioada de timp, nu vor lasa urma de murdarie atunci cand le deplasezi pe podea.

Aceste role termorezistente sunt extrem de prietenoase cu mediul – respecta reglementarile REACH si RoHS. Nu contin crom (VI) sau carburi aromatice policiclice. Axele filetate permit schimbarea fara probleme a rotii in cazul in care apar diferite probleme.

Rotile Delta pot sustine o greutate de pana la 600kg – perfecte pentru totalitatea pieselor de mobilier dintr-o locuinta. Nu uita sa accesezi tente.com/ro-ro, locul in care mobilitatea este mana in mana cu relaxarea si eficienta.

Solutiile de mobilitate optima sunt mai mult decat necesare in locuinta si in oricare domeniu de activitate. Lucrurile se vor desfasura mult mai simplu atat timp cat ai alitii pe masura – rotile si rolele de la Tente.

Related Posts
Leave a reply