De ce este indicat sa folositi un epilator?

De ce este indicat sa folositi un epilator?

Epilatoarele sunt in principiu pensete electronice care functioneaza tragand fire de par din foliculii lor. Cu toate acestea, in cazul in care penseta necesita o atentie individuala fiecarui par, epilatoarele ating acelasi efect insa pentru un numar foarte mare de fire de par. Se poate epila intreaga mana sau intreg piciorul in mai putin de 10 minute.

Epilarea reduce cresterea parului

Epilandu-va, aveti o piele neteda care dureaza pana la 4 saptamani. Indepartarea parului de la radacina inseamna ca parul are nevoie de mai mult timp pentru a creste inapoi decat atunci cand este indepartat prin metode de suprafata cum ar fi barbieritul si cremele. Si cand se intareste, este mai moale si mai fin decat inainte.

Epilarea este mai eficienta decat ceara pe parul scurt

In timp ce atat epilarea cat si eliminarea firelor de par cu ceara indeparteaza firele de par din radacina, ceara poate apasa firele de par pe piele, facandu-le mai greu de ridicat si de indepartat. Tehnologia de prindere a epilatoarelor capteaza parul la fel de mic ca un granulat de nisip (0,5 mm). Nu mai exista intre zile intre timp, nu mai aveti probleme.

Epilarea este delicata

La fiecare sesiune de epilare, disconfortul pe care l-ati simtit prima oara in jur scade considerabil. De aceea, epilatoarele de pe Shopu.ro va ofera o experienta practic fara durere, cu utilizare regulata.

Epilarea ajuta parul sa creasca mai putin in mod vizibil

In primul rand, pe masura ce firele de par sunt indepartate la radacina, parul se intoarce cu varfuri mai moi si mai inguste decat parul indepartat cu o masina de ras, pentru a se simti mai moale si mai fin la atingere. In al doilea rand, pe masura ce parul creste inapoi la diferite viteze, in functie de faza ciclului de crestere a parului, numarul firelor care trebuie indepartate scade dupa primele cateva sesiuni.

Epilarea nu este doar pentru picioare

Epilatoarele sunt disponibile cu atasamente diferite, in functie de modelul pe care il alegeti. Aceste atasamente sunt concepute special pentru a va oferi rezultate superioare in diferite parti ale corpului.

Epilarea este excelenta pentru pielea sensibila

Epilarea in baie este solutia noua de indepartare a parului pentru femeile moderne de pretutindeni. Pe masura ce pensetele de pe capul epilatorului nu trag pielea direct la indepartarea parului, acestea au un efect minim asupra pielii. Epilarea este o optiune excelenta pentru anotimpurile reci sau uscate, cand epilarea zilnica poate irita pielea.

Epilarea este ideala pentru toate femeile, pe tot parcursul anului

Epilatoarele ofera o piele fara par, de lunga durata, pentru toate femeile, indiferent de tonul pielii, culoarea parului sau a parului.

Rezultate imediate in care puteti avea incredere

Nu este nevoie de pregatire cum ar fi barbieritul sau rasucirea parului pentru ca un capteaza in mod fiabil firele de par la fel de scurte ca un graunte de nisip (0,5 mm) si va ofera o piele neteda imediat, care dureaza timp de pana la 4 saptamani.

Ei bine, acestea sunt cateva dintre cele mai mari beneficii pe care vi le poate oferi utilizarea unui epilator de pe Shopu.ro. Acest magazin online va ofera posibilitatea de a alege unul din multimea de epilatoare, de la diferite branduri de top de pe piata.

Related Posts
Leave a reply