De ce prefer extensiile clip-on de la Belher – avantaje si recomandari

De ce prefer extensiile clip-on de la Belher – avantaje si recomandari

In principal extensiile cu clipsuri sunt preferate de femeile de pretutindeni pentru modul facil si rapid in care pot fi aplicate. Sunt deci o solutie mereu la indemana si pot fi montate personal, acasa. Acestea sunt disponibile in lungimi, culori si game diferite. Cele pe care le prefer pentru o schimbare de look rapida se afla in catalogul de produse Belher.

Clemele prin care se face prinderea trebuie sa fie de calitate, sa ofere sustinere si o fixare rezistenta in par. De ce prefer extensiile clip on de la Belher? Ei bine, acestea sunt o modalitate excelenta de a adauga parului meu lungime, volum si o stralucire aparte in acelasi timp. Daca te intereseaza un mod eficient prin care sa abordezi o schimbare radicala de look, atunci e cazul sa descoperi colectiile de extensii clip on de pe Belher.ro.

Daca esti din Bucuresti, cu atat mai bine! Poti vizita unul din cele 2 magazine fizice: Bd. Pache Protopopescu, nr.6 sau Baneasa Shopping City, etaj  1, unde un expert iti va aplica aceste extensii absolut gratuit. Daca esti indecisa cu privire la ce tip de extensii clip on ti se potrivesc, poti cere parerea avizata a stilistilor din Beauty Bar.

Extensiile clip on – schimbare de look in cateva minute!

Se poate spune despre extensiile cu acest tip de prindere ca sunt cel mai rapid de atasat. Un alt plus de subliniat e ca sunt foarte foarte usor de coafat. Gandeste-te ca le poti aplica in parul tau deja aranjate, le poti face deci cum vrei si poti realiza retusurile necesare pentru un look spectaculos.

Cateva avantaje, in linii mari, ale acestora gasesti mai departe:

  • se aplica foarte usor;
  • se pot demonta la fel de usor;
  • nu necesita super multa intretinere;
  • le poti cumpara la un pret convenabil;
  • nu iti afecteaza parul.

Inca ceva important de subliniat! Recomandarea mea vizeaza extensiile realizate din par natural. Sunt varianta cea mai practica, se uniformizeaza cel mai bine in parul tau.

Mai mult decat atat, pot fi vopsite, deci daca mai tarziu te gandesti sa faci o schimbare in acest sens, poti vopsi cu incredere parul extensiilor. Procedeul nu este cu nimic diferit de cel obisnuit, deci aceeasi grija pe care o acorzi parului tau trebuie sa revina si extensiilor. Daca deja te intereseaza o astfel de schimbare, te poti raporta la lista de optiuni ce vizeaza extensii clip on ombre.

De asemenea, daca ai probleme cu unul dintre clipsurile dupa un anumit timp de la utilizare, fie pentru ca ai neglijat inchiderea lor dupa ce le-ai detasat sau poate ai fortat la deschidere, ai posibilitatea de a-l inlocui. Gasesti in categoria de accesorii de pe Belher.ro clipsuri in culori diverse.

Acceseaza pagina pentru a descoperi un adevarat univers al extensiilor cu clip on (si nu numai)  si alege-le pe cele care corespund cu nevoile tale, apoi fii pregatita sa surprinzi prin look-uri inedite, mereu speciale.

Related Posts
Leave a reply