Despre videochat

Despre videochat

Printre lucrurile pe care ar trebui sa le stim despre videochat se numara si faptul ca exista doua laturi ale acestei meserii:

  • Non-adult
  • Adult

In prima categorie intra modelele care nu doresc sa se dezbrace complet in fata camerei de filmat. Aici se pot incadra cu usurinta fetele care reusesc doar prin conversatie sa tina un barbat mult timp activ. Desigur pot exista cateva parti de erotic, dar vorbim despre lucruri mici. Stiu ca poate parea imposibil ca cineva sa plateasca doar pentru a sta de vorba cu un astfel de model, dar adevarul este ca multi barbati se simt singuri, au impresia ca nimeni nu se intereseaza de ei. In plus este mult mai usor sa vorbesti despre probleme cu o persoana care nu te judeca.

In cea de a doua categorie intra mai multe tehnici erotice si se poate ajunge chiar la nud. Desigur modelul este cel care decide cat de departe merge si cum va continua conversatia. Asa cum este de asteptat aceasta latura a videochat-ului este si mai bine platita.

Modelul videochat are oricand ocazia de a schimba „tabara” important este sa isi doreasca sa lucreze si sa stie ce isi doreste pentru ea. De asemenea un alt avantaj adus de aceasta meserie este si cel al unui program de lucru flexibil. Tu esti cea care decide cand poate sa lucreze, de exemplu daca esti studenta poti vorbi cu cei de la studio ca sa rezolvi in perioada examenelor cu programul.

Videochatul este una dintre meseriile care iti pot aduce castiguri mari, plus ca multe firme aleg sa isi rasplateasca angajatele in functie de performantele avute de acestea. Daca folosesti banii cu cap atunci poti sa iti realizezi foarte usor toate visele. Cartea ta de munca merge, deci poti opta oricand pentru o pensie privata sau pentru o asigurare medicala. Important este sa alegi un studio de videochat care sa lucreze legal si care sa iti ofere contract de munca. In acest fel nu vei sta cu grija zilei de mana sau cu grija unui control al ANAF-ului.

La fel ca si la orice alt job este foarte important sa te documentezi inainte, ce conditii de munca ai, cat de serios este studio-ul, cum se face plata si alte astfel de detalii. Nu uita ca studio-urile care investesc in modelele care lucreaza pentru ei sunt printre cele mai bune.

Related Posts
Leave a reply