E-Livrat: cum asiguram continutul pachetelor livrate prin curier?

E-Livrat: cum asiguram continutul pachetelor livrate prin curier?

Lucruri deteriorate, sparte, sifonate – astfel de consecinte ale unei impachetari necorespunzatoare a coletelor sunt la ordinea de zi. Modul in care ambalezi si sigilezi ceea ce doresti sa trimiti, fie ca e in acelasi oras, fie in alt judet, este cel care dicteaza integritatea coletului.

Protectia bunurilor din interior poate fi asigurata fiind mai atent si grijuliu privind aceasta etapa. Sunt si conditii in care umezeala este cea care defecteaza calitatea continului, fapt prea putin cunoscut publicului.

Conteaza desigur si cine este firma de curierat cu care alegi sa colaborezi. Uneori, chiar daca ai fost precaut si ai avut in vedere o impachetare ca la carte a coletului, rezultatul este dezastruos din cauza manierei in care a fost facuta livrarea. Capitolul seriozitate este deosebit de important. Poti face comparatie in acest sens intre feedback-urile oferite de cei care au colaborat cu firme diverse.

E-Livrat este un exemplu pe care vei dori sa il iei in considerare, care ofera transport eficient si sigur, indiferent de destinatie. Regasesti mai jos cateva recomandari ale echipei care te vor ajuta sa eviti anumiti factori privind impachetarea, factori ce ar putea sa afecteze calitatea coletelor.

Cand optezi pentru servicii de curierat rapid Bucuresti sau spre orice alta locatie din tara, asigura-te ca ai ambalat corect coletul. Cum? Citeste mai departe!

Continutul fragil – in ce il ambalezi?

In momentul in care predai un colet cu continut fragil, trebuie sa stii ca deja acesta este pregatit pentru a ajunge in siguranta la adresa – desigur, cat tine de tine asta. In acest sens e foarte important sa folosesti material anti-soc. Folia cu bule de aer este cel mai frecvent folosita si poate fi vorba despre dispunerea ei pe mai multe straturi, pentru extra protectie.

Altii opteaza pentru invelirea produselor in ziare, inainte de a folosi un astfel de material. Sa nu uitam ca va face diferenta si cutia folosita. Cu cat spatiul ramas in ea e mai mic, cu atat mai sigur e pentru continut.

Pentru a avea siguranta ca si cei de la curierat vor oferi coletului tau atentia cuvenita, e cazul sa le transmiti asta, dar totodata sa notezi si pe biletelul de pe colet FRAGIL, ca si soferii sa aiba in vedere.

Daca ceea ce doresti sa expediezi consta in pahare sau orice alt continut din sticla sau din alte materiale care se pot sparge, fisura, deteriora, indoi, e cazul sa te orientezi dupa o cutie cu compartimentare, ceva care sa separe articolele intre ele.

Un alt aspect important de discutat e topul de continut ce iti e permis sa il trimiti. Ma voi referi in acest sens la continutul care necesita inchidere ermetica, pentru a beneficia de protectie contra umezelii. Articolele ce au nevoie de o astfel de masura pot fi variate. Pentru extra protectie, ai in vedere inchiderea articolelor ulterior si intr-o cutie de carton.

Intreaba specialistii E-Livrat mai multe despre cum trebuie sa ambalezi coletele, indeosebi pe cele cu continut fragil, apoi trimite-le cu incredere spre orice destinatie din tara.

Related Posts
Leave a reply