Extras de plan cadastral pentru proiectele tale

Extras de plan cadastral pentru proiectele tale

Atunci cand se apropie un proiect mare precum achizitia unei case, a unui teren sau renovarea unei cladiri, ai nevoie de o multime de acte. Acestea trebuie sa indeplineasca standardele solicitate de catre institutiile statului si sa iti ofere informatiile de care ai nevoie. Extrasul de plan cadastral este unul dintre documentele de care ai nevoie in aceste proiecte. Afla mai jos ce este si cum il poti obtine.

Cozile interminabile de la ghisee ne fac pe toti sa ne dorim sa nu fi inceput niciun proiect. Totusi, trebuie sa stii ca exista o alternativa la aceste griji. Documentele de care ai nevoie pt fi obtinute online, precum este extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan. Acesta este disponibil pe site-ul ortofotoplan.ro si se emite prin posta electronica.

Un extras ortofotoplan este foarte important, pentru ca acesta iti ofera informatii cu privire la pozitia terenului sau a constructiei. Se poate solicita online, fara sa te deplasezi de acasa, de la birou sau din parc. In plus, nu trebuie sa iti faci griji nici in legatura cu starea in care il vei primi, pentru ca acesta va ajunge prin e-mail.

Ce este extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan?

Extrasul de acest tip este o reprezentare grafica a unui teren sau imobil, cat si a vecinatatilor acestuia. Fiecare extras de plan cadastral pe ortofotoplan cuprinde o imagine aeriana a imobilului sau terenului respectiv, unde sunt evidentiate actualizarile.

In interiorul sau se afla detalii cu privire la forma si dimensiunea terenului, ori a imobilului, dimensiunea laturilor, pozitia constructiilor vecine si diferentele de nivel. Prin consultarea acestuia vei putea sa descoperi cum trebuie sa construiesti sau ce aspect sa ii oferi cladirii in cauza.

Extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan se gaseste online, pe ortofotoplan.ro, acolo unde trebuie sa introduci cateva informatii pentru a-l solicita. Este important sa fii foarte atent la toate detaliile pe care le tastezi, pentru ca sistemul de generare al extraselor este unul automat. Daca ceva este gresit, e posibil sa nu fie acceptat de catre institutia solicitanta.

Online, mai avantajos!

Este mult mai simplu sa beneficiezi de actele de care ai nevoie in mediul online. Nu mai este necesar sa petreci o multime de timp asteptand actele necesare si nici sa iti faci griji despre data cand vor ajunge. De asemenea, nu mai trebuie sa te preocupi de starea lor care poate fi deteriorata.

Prin posta electronica, respectiv pe adresa de e-mail vei putea obtine extrasul respectiv. Pretul este unul fix, totul se petrece rapid si datele inscrise sunt autentice. In plus, la al doilea document comandat vei beneficia de o reducere a pretului, al doilea extras fiind mai ieftin. Daca doresti, poti verifica oricand datele de pe acesta, pe site-ul oficial al celor de la ANCPI. Fiecare document emis este acceptat de catre toate institutiile statului.

Solicitarea acestor documente se face rapid, de oriunde te-ai afla. Singurul detaliu pe care trebuie sa il ai la indemana este numarul cartii funciare. Pe baza acestuia se va emite documentul.

Related Posts
Leave a reply