Furtune aer din poliamida, pentru afacerea ta

Furtune aer din poliamida, pentru afacerea ta

O afacere in domeniul industrial sau chiar in cel al serviciilor, cum ar fi curatenia sau o spalatorie de masini, presupune de multe ori si niste investitii pe masura. La fel se poate vorbi si despre un service auto, o vulcanizare ori chiar o vopsitorie auto, unde dotarile cu scule si aparatura adecvate este mai mult decat necesara.

Iar daca la toate acestea vorbim despre instalatii si echipamente performante, toate acestea au la baza furtune aer, cu ajutorul carora aproape ca nimic nu s-ar putea in afacerea noastra. Unele dintre cele mai folosite furtune aer in aceste domeniu sunt cele construite din poliamida, recunoscute pentru caliatea si proprietatile lor.

Ce este poliamida?

Cunoscuta in termeni populari si ca Nylon, poliamida este un material sintetic, care poseda anumite calitati, in functie de compozitia sa. Principalele caracteristici ale unui furtun din poliamida tin insa de durabilitate si rezistenta mecanica sporite, astfel incat acestea sa nu cedeze la primul soc administrat.

Astfel, avem inclusiv instalatii casnice construite din poliamida, recunoscute pentru proprietatile ei. Alte calitati ale poliamidei sunt rezistenta la oboseala si buna amortizare mecanica, la care se pot adauga rezistenta la uzusa, dar si la radiatii. Nu in ultimul rand, poliamida prezinta bune proprietati de alunecare, fiind totodata usor de prelucrat.

Din aceste motive, atunci cand vorbim de furtune aer din poliamida, avem de-a face cu niste produse inalt calitative, menite sa ofere un grad sporit de siguranta si durabilitate in functionare. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul unor unitati unde se lucreaza sub presiune, precum spalatoriile sau vopsitoriile auto. De asemenea rezistenta la factorii corozivi este o alta calitate a furtunelor din poliamida, care ar trebui luata in calcul.

Unitati in care folosim furtune aer

Acelasi lucru s-ar putea spune si despre un service auto, unde avem nevoie in permanent de suflante cu aer ori chiar instalatii pneumatice pentru verificarea si umflarea cauciucurilor masinii. In acest scop, putem spune ca rezistenta mecanica ridicata poate aduce un plus de siguranta instalatiilor noastre, cata vreme un astfel de furtun poate fi intins prin incinta atelierului, cu riscul de a fi calcat si turtit sau fisurat de un autoturism adus la reparatii.

Gama variata de culori

Nu in ultimul rand, furtunele din poliamida sunt astazi disponibile intr-o gama variata de culori si texturi. Prin urmare, daca doriti sa inveseliti putin atmosfera in atelierul dumneavoastra de lucru sau chiar in garajul personal, aveti la dispozitie o gama completa de culori si texturi ale furtunelor cu aer, astfel incat acestea sa insufleteasca putin atmosfera.

Iar daca va intrebati unde puteti gasi furtune aer cu poliamida, exista astazi site-uri complete destinate furtunelor, indiferent ca vorbim aici de cele casnice sau de cele de uz industrial. Aici, vom gasi practic toate tipurile de furtune aer, cu poliamida sau fara, in functie de bugetul dumneavoastra.

 

Related Posts
Leave a reply