Inchirieri auto pentru toate nevoile

Inchirieri auto pentru toate nevoile

Serviciul de inchirieri auto in Bucuresti este foarte accesibil si poate fi apelat de catre toate persoanele ce au nevoie de o masina. Oricare ar fi scopul pentru care esti in capitala, un autoturism va fi absolut necesar. Desi aglomeratia te impiedica uneori sa ajungi in timp util la destinatie, va fi mult mai usor sa faci acest lucru cu o masina decat cu transportul in comun. Apeleaza la inchirieri auto pentru toate nevoile!

Poti alege oricand masina dorita de la fmnrent.ro, pe care te poti baza in tot timpul petrecut in Bucuresti. Firma este specializata in inchirieri auto si iti ofera informatii utile despre cum poti inchiria un autoturism. Inainte de a inchiria masina, asigura-te ca ai citit toate informatiile de pe site si ca poti pune la dispozitia reprezentantilor, actele necesare.

Atunci cand te gandesti sa apelezi la servicii de inchirieri auto in Bucuresti trebuie sa stii ca sunt conditii minime pe care ar trebui sa le indeplinesti. Una dintre ele este varsta de 21 de ani deja implinita, urmata de minimum un an de la data cand ai obtinut permisul de conducere. Daca le indeplinesti pe acestea, inchirierea va depinde doar de acceptarea ofertei pe care ti-o trimit reprezentantii.

FMN Rent va pune la dispozitia clientilor informatiile necesare pentru inchiriere, cat si procedura pe care acestia trebuie sa o urmeze. In cadrul site-ului vei putea trimite solicitarea privind rezervarea masinii dorite, prin formularul de contact. Echipa se ocupa de inchirieri auto pentru toate nevoile, asadar oricare ar fi stilul tau de sofat – cu siguranta vei gasi un autoturism potrivit.

Fie ca este necesara o masina sport pentru deplasari scurte, fie o masina spatioasa pentru tine si familia ta, in orice caz vei beneficia de cele mai bune conditii de sofat. Trebuie doar sa specifici in solicitare tipul de masina dorit, impreuna cu numele complet al persoanei care face rezervarea.

Inchirierea masinii se poate face din interiorul tarii sau din afara. Astfel, daca esti stabilit in afara Romaniei si doresri sa faci o vizita in capitala, va trebui sa urmezi aceleasi proceduri. Le fel se va intampla si daca inchiriezi masina in interes profesional sau personal. Pe site-ul fmnrent.ro vei gasi informatii si cu privire la perioada de extindere a contractului de inchiriere, daca este cazul.

Rezerva masina prin intermediul site-ului, pe e-mail sau telefonic; accepta oferta si nu mai ramane decat sa preiei masina la locatia si data stabilita de tine! In contractul de inchiriere vei avea inclusiv aceste date pe care atat tu, cat si firma trebuie sa la respectati. La final, se va preda masina tot in locatia, data si ora pe care ati stabilit-o in contract.

Beneficiaza de cele mai bune masini si conditi de sofat din cadrul firmei FMN Rent! Aici vei avea inchirieri auto pentru toate nevoile, oricare ar fi motivul pentru care te-ai deplasat in Bucuresti. Desopera varietatea de autoturisme si alege-l pe cel mai potrivit stilului tau!

Related Posts
Leave a reply