Lenjeriile pentru hotel si materialele care poate asigura confortul clientilor tai

Lenjeriile pentru hotel si materialele care poate asigura confortul clientilor tai

La capitolul lenjerii, indiferent ca e vorba de cele utilizate in locuinta proprie sau in diverse spatii Horeca, in principiu lumea se orienteaza dupa bumbac. E si drept, dat fiind ca acesta este o tesatura naturala, deosebit de rezistenta si, mai ales, se comporta bine cu pielea.

Sunt deci sigure si pentru cei care sunt cu risc sa dezvolte alergii si iritatii. Bineinteles, desi este vedeta, nu este unica tesatura care poate satisface nevoile de confort si de estetica totodata.

Vei vedea ca tipurile de tesaturi spre care te poti orienta pentru a reinnoi stocul de lenjerii din cadrul unitatii pe care o administrezi nu se limiteaza doar la bumbac si sunt mai multe cele care iti pot oferi satisfactia dorita.

Poti arunca o privire si pe site-urile producatorilor de lenjerii pentru a descoperi varietatea de tesaturi dintre care poti alege. Brodank Lenjerii Hotel este un reper in acest sens, un producator cu experienta si vechime pe nisa aceasta. La el optiunile tale sunt numeroase, deci mai multe sanse de a obtine efectul dorit in camerele hoteliere.

Sunt tot mai populare lenjeriile din satin, jacquard si percale. Daca te intereseaza in mod deosebit finetea materialului, atunci satinul te va incanta. Poti solicita o mostra din aceasta lenjerie celor de la Brodank – e altfel cand mergi pe testate.

In timp ce acesta este un real rasfat pentru piele, percale incanta prin gradul inalt de aerisire pe care il ofera. Te invit sa citesti mai departe pentru a afla amanunte despre fiecare tip de tesatura, optiuni pe care le ai la dispozitie pe lenjerii-hotel.ro.

  • Damascul

Fie ca mergi pe varianta simpla sau pe cea satinata, ai de ales intre gramaje diverse, in functie de cat iti doresti sa fie de groasa lenjeria. La Brodank vorbim desigur de calitate superioara, un model in relief.

Vei prefera o astfel de lenjerie mai ales pentru ca nu necesita a fi calcata. De altfel ai si siguranta ca rezista bine pentru ca se comporta excelent si la temperaturi mari daca este spalat. As cataloga acest material mai mult ca unul moale, fin, durabil si deosebit de confortabil.

  • Sifonul

Am putea compara sifonul cu voalul, ceva mai spumos si fin insa si in mod definitoriu care va rezista mai mult decat matasea. Este o alegere inspirata privind lenjeria de pat, fiind totodata si elastic. Poate avea la baza fie poliester, fie bumbac, materiale care inspira incredere.

  • Percale

Iata un alt tip de lenjerie deosebit de practica pe care o propune Brodank, mai neteda si prezentand o suprafata mata. Vei prefera lenjeria din percale pentru ca este usoara si de asemenea subtire. Poate avea in combinatie diverse fire sintetice si nelipsitul bumbac. Daca vrei o lenjerie care sa prezinte rezistenta crescuta la uzura, atunci aceasta poate fi o recomandare pentru tine.

Desigur ca cel mai bine iti dai seama ce se potriveste unitatii tale atunci cand ai posibilitatea de a testa oricare dintre tipurile de tesaturi mai sus mentionate. Intra pe lenjerii-hotel.ro si alege modelele pentru care doresti sa iti fie livrate mostre.

Related Posts
Leave a reply