Mai multe sortimente, mai multe oferte in magazinul Noi

Mai multe sortimente, mai multe oferte in magazinul Noi

Noi. ro este supranumit Magazinul Magazinelor si pe buna dreptate. Este partener ideal pentru cei care detin o afacere de tip retail pentru ca cei interesati pot gasi aici toate articolele necesare pentru magazinul lor. În ultimul an noi.ro si-a extins din ce in ce mai mult gama de produse si astazi are disponibile peste 40.000 de articole dintre care poti alege ceea ce ai nevoie.

Partea si mai buna este ca odata cu cresterea numarului de sortimente disponibile creste si numarul ofertelor. Este acel magazin de tip cash and carry la care clientii pot beneficia de preturi exceptionale. Aici regula este diferita si anume – cu cat cumperi mai multe produse, cu atat pretul per produs scade. Cu un astfel de avantaj sa tot refaci stocul de marfa de la magazinul tau.

Tot ce ai nevoie aici gasesti

La noi.ro vei descoperi un magazin care dispune de toate cele necesare. Deci, poti comanda totul din acelasi loc. Fara prea multe batai de cap si fara sa faci zeci de drumuri prin oras. De la produse de uz casnic si menaj, la articole pentru curatenie, ingrijire personala, produse pentru bebe, mancare si diverse tipuri de bautura, pe toate le gasesti aici.

Un alt avantaj este ca sunt mai multe branduri dintre care sa alegi, in functie de ceea ce cauta clientii tai si ceea ce prefera. Astfel, le oferi ceea ce au nevoie si tu ai parte de vanzari avantajoase, luna de luna.

Ai parte si de servicii ireprosabile

Alaturi de faptul ca ai mai multe sortimente si mai multe oferte, ai parte si de sustinere si ajutor din partea echipei Noi. Aceasta este alaturi de clienti in orice moment si ajuta atat cu privire la alegerea produselor necesare, cat si cu informarea lor cu privire la ofertele si discounturile pe care le pot primi.

Poti plasa comenzile online sau poti veni direct la sediu pentru a alege chiar de pe raft ce ai nevoie. Comenzile pe care le faci online le vei primi direct la sediu paletizat. Daca vei veni la magazin pentru a cumpara ceea ce ai nevoie poti alege chiar tu cum sa fie asezata marfa, astfel incat sa iti fie cat mai usor.

Acceseaza site-ul si descopera toate produsele disponibile sau mergi direct la sediu. Vei putea astfel sa refaci stocul de marfa al magazinului tau cu tot ceea ce ai nevoie.

Contact:

0771 680 398

comenzi@noi.ro.

Related Posts
Leave a reply