Masina – placere si utilitate – reconditionata de GxG ChipTuning

Masina – placere si utilitate – reconditionata de GxG ChipTuning

Pasiunea multor barbati o reprezinta masina pe care o conduc. Aceasta este compusa din anumite piese, iar toate au o durata de viata anume. Aceasta durata poate fi mai lunga sau mai scurta in functie de grija pe care o acorzi masinii si a calitatii pieselor acesteia.

Este important ca masina pe care o conduci sa fie sigura, fara riscul de a accidenta pe cineva sau chiar propria persoana din cauza uzarii prea indelungate a unor piese. Reconditionarea la timp poate preveni accidente grave si poate scade riscul de regret, atunci cand este prea tarziu.

Aceasta pasiune si necesitate in acelasi timp si anume detinerea unei masini, poate fi destul de costisitoare din cauza pieselor. Daca nu sunt schimbate la timp, pe rand, o reparatie totala va inseamna o si mai mare cheltuiala. Combustibilul este cel de-al doilea element costisitor atunci cand detineti o masina.

Solutii noi la probleme vechi

Motorul unui autoturism poate duce o sarcina mult mai mare, adica poate dobandi o putere mai mare decat cea setata initial, prin procesul de chiptuning. Prin acest proces se optimizeaza parametrii software-ului la valorile ideale pe care le poate avea, pentru a creste puterea motorului si pentru a imbunatati comportamentele din toate treptele de viteza.

Aceasta optimizare se stabileste la nivelul timpilor de aprindere, injectiei, limitatoarelor de cuplu, presiunii turbo, raportului aer – combustibil si presiunii combustibilului. Puterea ridicata a motorului poate insemna un timp mai mic de punere in pericol in timpul unei depasiri regulamentare, deoarece motorul are o capacitate mai buna, intr-un timp mai util.

Eco tuning-ul – solutia ideala

In general toate modificarile facute la masina necesita o grija deosebita si costuri ridicate in urma lor. Ce ar fi daca ti-as spune ca exista o solutie pentru reducerea costului?

Solutia este chiar acest proces de eco-tuning care are tot ce isi doreste un sofer intr-un singur loc. La GxG ChipTuning poti beneficia de chip tuning auto, interventie despre care iti pot povesti baietii mai in detaliu.

Unul dintre cele mai importante lucruri la acest procedeu este faptul ca optimizeaza cuplul motorului si timpul de injectie, motorul devenind astfel mult mai eficient. Beneficiul principal al eco tuning-ului ese reducerea consumului de combustibil, fapt ce se poate observa in timp, in special la persoanele care parcurg mult km pe an.

Optimizarea software-ului poate reduce consumul chiar si cu 20% la conditiile normale de condus. Este o varianta de luat in calcul pentru a imbunatati masina si pentru a beneficia de ea pentru mai mult timp.

Pentru mai multe detalii ii puteti contacta pe cei de la GxG ChipTuing prin e-mail: gxgchiptuning@gmail.com sau la numarul de telefon 0763998841.

Related Posts
Leave a reply