Nu orice suzeta ii va fi pe plac, ci una de la Little Prints!

Nu orice suzeta ii va fi pe plac, ci una de la Little Prints!

Bebelusii sunt adorabili si ne surprind cu fiecare grimasa pe care o fac. Au si o inteligenta nativa care ne lasa cu gura cascata. Ce o fi cu suzeta aceea de nu o accepta? Ei bine domeniul este unul foarte bine studiat. Producatorii de astfel de accesorii mizeaza pe un tipar de tetina cat mai apropiat de natura, care sa imite cat mai bine sanul mamei. Si au reusit! Asa au aparut suzetele de la Bibs, Frigg, disponibile la Little Prints.

Suzete din latex sau silicon

Daca te intrebi, da, exista si un top al calitatii suzetelor. Descopera gama de suzete de la Little Prints si ai sa intelegi. Acestea sunt realizate din silicon sau latex, nu sunt toxice, materialul in cauza este moale si flexibil. Pana si textura sa este una ce se apropie foarte mult de sanul mamei si astfel, ii ofera bebelusului confortul psihic de care are nevoie.

Suzetele de acest gen sunt create cu atentie la detalii. Spre exemplu, au un mic orificiu ce permite unui flux de aer sa patrunda. Nu se lipeste de gura celui mic, astfel incat nu irita pielea din jurul gurii si nici nu este un pericol daca va adormi cu ea in gura. Oricum tetina este iesita in afara si in cazul in care chiar adoarme cu ea in gura nu ramane lipita de gurita sa.

Colectiile de suzete de la Bibs sunt triate pe categorii de varsta. Asa cum este aleasa tetina de la biberon in functie de varsta, suzeta are nevoie sa fie aleasa corespunzator varstei. Sunt disponibile variante de la 0 luni si pana la cele de 18 luni +.

Sigure de utilizat, usor de intretinut

Suzetele disponibile la Little Prints sunt calitatea premium de care bebelusii au nevoie. Sunt sigure sa fie utilizate inca din prima lor luna de viata. Conform producatorului, trebuie schimbata suzeta cand bebelusul trece la o alta etapa de varsta, daca tetina prezinta deformari sau defecte vizibile si la un interval nu mai mare de 4-6 saptamani.

De intretinut este foarte usor, nu impune conditii speciale. Adica poate fi sterilizata si curatata ca orice alt accesoriu folosit pentru bebelus.

Suzetele acestea sunt cunoscute pentru toate aceste detalii ce denota calitatea lor. Sunt de asemenea printre putinele pe care bebelusii le accepta imediat. Si nu ne miram de ce, avand in vedere ca sunt placute la utilizare si il fac pe cel mic sa se calmeze, fara riscuri pe termen lung.

Descopera si tu suzetele colorate ca in tonuri din curcubeu, la Little Prints.

Contact:

07425766847

hello@littleprints.ro

Related Posts
Leave a reply