Panourile radiante SUNJOY – sistemul de incalzire potrivit pentru casa ta

Panourile radiante SUNJOY – sistemul de incalzire potrivit pentru casa ta

Din respect pentru natura, dar si din nevoia de a asigura familiei confortul termic optim in locuinta, panourile radiante devin parte din viata a tot mai multor romani. Daca esti dintre cei care doresti sa te bucuri mai mult de razele soarelui si de avantajele acestora, ai posibilitatea de a monta un panou radiant cu infrarosu SUNJOY ORIGINAL, pe care il regasesti in portofoliul magazinului online Ecojoy.ro.

Beneficiile de care te bucuri la utilizare sunt numeroase si se reflecta atat asupra confortului termic interior, cat si a sanatatii tale. Spre deosebire de alternativele traditionale, panoul de acest tip nu sufla aer cald. Acesta emana radiatie infrarosie de unda lunga, de tip IR.

Astfel constituie o solutie privind incalzirea din locuinta. Procesul asigurat este intocmai cu cel ce vizeaza soarele si corpurile de pe pamant. Forma sub care se reflecta in locuinta este una curata si naturala, deci sanatoasa si totodata confortabila.

Panourile radiante SUNJOY – solutia economica privind incalzirea casei tale

In cazul acestui tip de panouri radiante, incalzirea este uniforma, asigurand deci aceeasi valoare a temperaturii indiferent de inaltimea camerei. O diferenta de cel mult 2 grade Celsius poate exista intre tavanul si podeaua locuintei.

Raportat la variantele traditionale de incalzire cu care publicul roman este obisnuit, consumul panourilor radiante este de pana la 50% mai mic, iar randamentul asigurat intr-un procent de 98%. Iata deci o alternativa mai rentabila vizavi de cheltuielile de intretinere, cel putin in ceea ce priveste necesarul de caldura din locuinta.

Daca ar fi sa realizam o comparatie intre acest tip de panouri de la Ecojoy si celelalte propuse pe piata de profil, cu greu este egalata cantitatea de caldura, respectiv energie termica generata de razele infrarosii, respectiv emisia si transmisa de acestea.

Mod de prezentare tehnica a panourilor radiante SUNJOY

Cu o dimensiune medie – 120x60x2 cm, panourile radiante cu infrarosu marca SUNJOY se prezinta sub forma unei placi de culoare alba, ce prezinta o medie a puterii de 740 W. Montarea este practica si rapida, intrucat prezinta o greutate relativ redusa, in functie de dimensiune, de la 2 la 5 kg.

Prezinta avantajul ca pot fi dimensionate dupa necesitatea fiecarei camere. Specialistii Ecojoy recomanda montarea pe tavan, respectiv in spatiul central al acestuia. Pozitionarea ideala va fi cu latura mica spre fereastra. Un electrician este persoana potrivita pentru a efectua montajul, respectiv pentru a lega panoul la curent, dupa caz.

Alimentarea se face de la o sursa de curent electric monofazic, iar controlul asupra sistemului se realizeaza cu ajutorul unui termostat ambiental.

Nu presupune costuri periodice de intretinere ca in cazul altor sisteme de incalzire, respectiv autorizatii, revizii, service. Utilizarea lor se reflecta si asupra sumei totale a facturilor lunare, reduse insemnat.

Considerat un sistem de incalzire al viitorului, panoul radiant cu infrarosu SUNJOY se adreseaza apartamentelor, caselor rezidentiale, teraselor, saunelor, piscine, spitale, birouri, biserici, scoli, aeroporturi, solarii, gradinite etc.

Vezi pe Ecojoy.ro toate ofertele de panouri radiante pentru a realiza achizitia potrivita nevoilor tale. Descopera si beneficiile acestora asupra sanatatii direct pe site-ul specialistilor.

Related Posts
Leave a reply