Pantofi cu toc inalt – alte greseli de evitat?

Pantofi cu toc inalt – alte greseli de evitat?

Exista mai multe lucruri pe care le puteti evita atunci cand purtati pantofi cu toc daca doriti sa nu aveti probleme de picioare. Una din greselile frecvente este sa purtati pantofi cu toc extrem de inalt. Daca nu stiti sa mergeti prea bine pe pantofii cu toc inalt dar va doriti sa faceti acest lucru la un eveniment special, optati pentru o varianta mai confortabila, cum ar fi un toc mai gros. Grosimea de sub rotula piciorului compenseaza o parte din inaltime tocului si in functie de materialul pantofului, poate oferi o mai buna amortizare in comparatie cu o pereche de pantofi cu toc inalt si extrem de subtire.

Tocurile groase sunt de preferat pentru ca sunt mai stabile in comparatie cu pantofii cu toc inalt tip stiletto. Cu toate ca o pereche de stiletto vi se pare mult mai atractiva, s-ar putea sa descoperiti ca in anumite momente aveti nevoie de o pereche de pantofi mult mai comozi si mai stabili.

Alegeti o pereche de pantofi cu toc inalt care au calcaiul pozitionat mai mult spre partea din spate a pantofului. Acesti pantofi va vor oferi stabilitatea de care aveti nevoie si sunt de preferat in locul pantofilor cu toc cu calcaiul pozitionat mai mult spre centru.

O alta greseala frecventa pe care o a fac femeile atunci cand isi aleg sa poarte o pereche de pantofi cu toc inalt este faptul ca opteaza pentru un model cu o acoperire prea sumara. In general este vorba despre pantofi care au o curea la glezna si putin material pentru degetele picioarelor. In acest caz pantoful se concentreaza pe centrul piciorului si pe calcai, ceea ce denota o stabilitata inadecvata. Am putea pune pariu ca dupa ce veti purta o pereche de pantofi cu toc inalt din aceasta categorie veti avea picioarele obosite sau cu dureri. Exista si riscul sa faceti entorsa la glezna.

Iata ce trebuie sa faceti. Trebuie sa alegeti pantofi cu toc inalt care sa se potriveasca cu forma piciorului dumneavoastra, cu suficient de mult material care sa imbrace piciorul. Cel mai bun exemplu sunt cizmele cu toc inalt sau pantofii cu mai multe randuri de curele peste degete, zona arcuita si peste glezna.

Pentru pantofi cu toc inalt confortabili si stabili cautati cea mai buna solutie in oferta noastra disponibila pe site-ul www.avafashion.ro – magazin online cu haine si incaltaminte de dama.

Related Posts
Leave a reply