Pe tocuri, fiti gata… Stailer!

Pe tocuri, fiti gata… Stailer!

Dacă esti in picioare, mai bine aseaza-te pe un scaun pentru ca urmeaza sa iti dau o veste care iti va da lumea peste cap! Afla ca poti acum sa mergi la salon cand vrei tu, fara batai de cap, doar cu Stailer! Cine este si ce face poti afla in continuarea articolului. Ideea este ca poti apela la el daca vrei sa scapi de aspectul de Tarzan sau Moana cand este in actiune. In acest caz ai nevoie de Stailer!

O platforma pe care o asteptai de mult care nu numai ca te scuteste de cautari in zadar pe internet a unui salon din oras, dar si de inscrierea pe listele lungi de asteptare pana sa ajungi pe scaunul unui stilist. Pe scurt, este cel care te aduce mai aproape de saloanele de beauty, fara ca tu sa investesti nervi sau sa faci compromisuri.

Lista de asteptare? Uita de ea!

Pe tocuri…poti sa fii gata si sa dai un search pe Stailer, pentru ca nu vei regreta. Acest spatiu virtual – minune de care poti dispune si tu inglobeaza aproape toate saloanele din anumite orase momentan. In urmatoarele luni planuieste sa se extinda si mai mult, poate pana ce va cuprinde toata Romania. Oamenii care o utilizeaza deja, indragesc platforma si au uitat de mult de metodele clasice.

Pentru ca fiecare are nevoie de experienta si de skill-urile inconfundabile ale unui specialist in domeniul hair and beauty si tot ce implica acestea, cu siguranta si tu ai nevoie de o vizita la salon. Daca iarna a trecut si urmeaza sezonul preferat de cei mai multi dintre noi, cel al vacantelor si a momentelor de no worries, inseamna ca urmeaza si schimbarea de look.

Iarna se mai permite sa ai parul lung ca si Tarzan pentru ca il mai acoperi cu o caciula, dar vara trebuie sa introci capul fetelor pe strada si cum o poti face mai bine decat cu o frizura chic? La fel este si in cazul femeilor. Mai bine incepi cu dreptul acest nou sezon si impresionezi oamenii care te vad cu o coafura inedita. Orice loc liber la salonul de infrumusetare Infinity Beauty din Oradea poate fi vazut pe Stailer si te poti programa oricand, fara sa mai astepti dupa cei care au fost mai prompti decat tine.

Cum te ajuta Stailer?

Stailer te ajuta sa beneficiezi de o posibilitate de programare simpla la coafor in Oradea, cu doar cateva click-uri. Alaturi de Oradea se enumera si Cluj, Iasi, Bucuresti si Timisoara. Totul este gratuit si transparent, disponibil pentru oricine.

Simplu de utilizat si facil, este locul in care poti vedea majoritatea saloanelor, alaturi de stilisti, servicii disponibile si chiar lista de preturi. Poti alege dintre toate locurile disponibile, in urma selectiei pe care o faci, adica data si ora la care poti merge.

In functie de criterii alegi pe scaunul carui stilist vrei sa mergi si, mai mult decat atat, ai putea sa faci o schimbare de look chiar azi, cand iesi de la munca. Dintre toti, unul poate ca are loc liber si pentru tine.

Stailer are si o harta inclusa care iti indica drumul exact pana la salonul in cauza. Daca vrei sa anulezi nu este nicio problema, pentru ca o poti face tot online si gratuit. Sunt mai multe facilitati cu care vine la pachet, mai ales daca iti creezi un cont. Setarea unui reminder se afla printre acestea, precum si vizualizarea tuturor serviciilor de care ai beneficiat si unde.

Iti gestionezi totul mult mai simplu astfel si te bucuri mai des de schimbari fizice. Indiferent daca este vorba despre o schimbare radicala sau doar de un tratament facial. Investeste in tine si in starea ta de bine. Alege Stailer – partener de incredere pentru programarile la salon!

Contact:

support@stailer.ro.

Related Posts
Leave a reply