Pentru o inmormantare asa cum se cuvine

Pentru o inmormantare asa cum se cuvine

Atunci cand pierzi pe cineva drag, in sufletul tau apar o serie de sentimente si emotii destul de dificile si o tristete ce pare ca nu se va sfarsi niciodata. Singurul lucru pe care il mai poti face in acele moment pentru persoana care s-a stins si la care ai tinut atat de mult, este sa ii realizezi o ceremonie de inmormantare de neuitat, de care o sa se vorbeasca o perioada lunga de timp.

Este insa destul de posibil ca durerea pe care o simti in acele momente sa te afecteze atat de mult, incat sa nu mai poti gandi limpede si sa nu fii in stare sa realizezi singur ceremonia de inmormantare. Atunci cand se intampla acest lucru este recomandat sa apelezi la serviciile unei firme profesioniste de pombe funebre.

Si spun profesioniste deoarece in ultimul timp pe piata din Romania au aparut destul de multe firme de pompe funebre care nu au nicio legatura cu profesionalismul si nu sunt capabile sa realizeze o buna organizare si desfasurare a unei ceremonii de inmormantare.

Tocmai din acest motiv, firmele de pompe funebre care ofera servicii de proasta calitate trebuiesc identificate si eliminate din perspectiva dumneavoastra. Chiar daca platiti niste tarife mai mari, cu siguranta veti fi mult mai multumit cand vei observa ca ceremonia de inmormantare a decurs fara incidente si totul s-a desfasurat ca la carte.

Este recomandat, ca atunci cand doriti ca firma de pompe funebre pe care o angajati sa se ocupe de realizarea ceremoniei de inmormantare de la A la Z, sa va asigurati ca aceasta ofera clientilor sai servicii funerare complete.

Si cand spun servicii funerare complete ma refer la spalatul si imbalsamarea persoanei care a trecut la cele vesnice, transportul acesteia, ajutorul pentru obtinerea mai rapida a certificatului de deces si a actelor necesare inmormantarii, realizarea coroanelor si a aranjamentelor florale, realizarea cosciugului, realizarea crucii si chiar punerea la dispozitia clientilor a unui preot si a unui dascal care sa tina toate slujbele necesare inmormantarii.

Pentru alegerea sicriului, parerea si in special dorinta va cantari destul de mult, pentru ca firma pe care o angajati va va pune sa alegeti tipul sicriului cu care sa fie inhumata persoana decedata. Astfel veti putea alege tipul de sicriu care vi se pare dumneavoastra cel mai potrivit si cel mai estetic.

In ceea ce priveste materialul sicriului, este bine de stiut ca legislatia din tara noastra obliga ca toate sicriele sa fie realizate din lemn, deoarece lemnul este un material biodegradabil. Desigur, trebuie mentionat ca printre tipurile de lemn din care se confectioneaza sicriele se numara mahon, fag, stejar etc., astfel ca alegerea va apartine in totalitate.

Daca tineti cont de cele mentionate mai sus si angajati o firma de pombe funebre ce ofera servicii de calitate, atunci desfasurarea ceremoniei de inmormantare va fi una asa cum se cuvine!

Related Posts
Leave a reply