Sa ne protejam corespunzator cu echipamentele de la Tresa!

Sa ne protejam corespunzator cu echipamentele de la Tresa!

Celebrul prozator american William Faulkner spunea ca “pentru a fi mare, e nevoie de munca, in proportie de nouazeci si noua la suta” – lucru total adevarat. Cu totii muncim in scopul de a ne crea anumite conditii de trai atat pentru noi, cat si pentru familie.

Insa, atunci cand vine vorba de munca, aceasta trebuie sa se desfasoare in conditii bune, trebuie sa avem asigurate toate resursele pentru a nu ne pune in pericol integritatea si siguranta personala.

Zi de zi auzim la tv sau citim in presa scrisa sau online cazuri ale unor angajati care au suferit accidente la locul de munca. Motivul? Lipsa unui echipament de protectie adecvat poate duce la vatamare corporala usoara, grava sau chiar, in cazuri extreme, la deces.

Angajatorii sunt cei responsabili de asigurarea echipamentelor de protectie a angajatilor. Acestea ar trebui sa fie de calitate, rezistente, in conformitate cu normele in vigoare. De asemenea, trebuie sa asigure protectie sporita angajatilor, astfel incat sansa provocarii unor incidente sa fie minima.

Tresa – un furnizor de incredere al echipamentelor de protectie de calitate

Atunci cand vine vorba de echipamente de protectie inalt calitative, in conformitate cu prevederile legale, magazinul online Tresa se face remarcat drept aliatul de baza in prevenirea incidentelor de la locul de munca.

Conform legii, responsabilitatea de a asigura integritatea fizica a angajatilor prin echipamente de protectie adecvate fiecarui domeniu in parte cade in grija angajatorilor. Pana la urma, vorbim, de fapt, si de o datorie morala, nu doar legala.

In cadrul site-ului oficial al magazinului Tresa cei interesati regasesc diverse categorii de imbracaminte de protectie, adaptata in functie de domeniul caruia apartine afacerea si in functie de zonele corpului ce necesita protectie. In acest sens, Tresa pune la dispozitia clientilor sai imbracaminte de protectie precum: jachete, pantaloni, salopete, costume, combinezoane, veste, tricouri, bluze, camasi, halate, impermeabile, sorturi, imbracaminte pentru vizibilitate sporita, fesuri, capisoane, sepci si alte accesorii.

Acestea pot fi purtate atat in sezonul estival, cat si in cel rece, in functie de necesitati. Colaborarea magazinului Tresa cu producatori de top in acest domeniu (asa cum sunt Cerva, DuPont, Fridrich & Fridrich, OS etc.) face ca increderea in aceste echipamente de protectie sa fie una mare, avand din start garantia calitatii lor.

Imbracamintea de protectie, dar si incaltamintea si celelalte accesorii necesare protectiei la locul de munca pot fi comandate direct de pe site-ul tresa.ro. Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Regasim intreg catalogul de produse comercializate de Tresa accesand site-ul tresa.ro.

Related Posts
Leave a reply