Simte-te mai bine, arata mai bine – ce rol au masajele in viata ta

Simte-te mai bine, arata mai bine – ce rol au masajele in viata ta

Masajul este modul ideal prin care te vei relaxa și odihni după o zi lungă și obositoare. Probabil v-ați lovit deseori de senzatia ca aveți nevoie de un masaj, că mușchii nu vă sunt întinși suficient sau că v-ați blocat într-un anumit loc. Saloanele de masaj necesită deplasarea, iar un maseur profesionist are de obicei un program destul de încărcat și cu greu prinzi oră liberă pentru programare. Însă un fotoliu de masaj la tine acasă va fi mereu disponibil!

Iată cum alegeți fotoliul de masaj potrivit

Gama de fotolii de masaj de pe masatto.ro vin cu o mulțime de funcții și specificații potrivite pentru toată lumea. Acestea dispun de diferite viteze pe care le puteți seta, iar atunci când vine vorba de alegerea lor, cel mai simplu este să le descoperiți specificațiile. Puteț alege din colecția nouă Masatto, ambele fiind la fel de calitative. Un fotoliu de masaj este locul din care puteți lua energie pozitivă, energie fizică și puteți uita complet de durerile musculare.

Colecția noua include dispozitivele Divina, Thai – Premium Deluxe 4Dm Bellatrix, Naos, Atria, Pollux, Mizar, Antares, Hadar, Tania si Eta. De cealalta parte, în colecția Masatto beneficiați de Atlas – Home Deluxe 3D Robostic cu încălzire, Domunis – Premium Deluxe 4D, Elektra – Home & Office, Maia – Home Deluxe 3D Robostic cu încălzire, Polaris – Premium Deluxe 3D Terapeutic medical, Sirius – Premium Deluxe 3D, Vega – Home & Office Premium, Zeta – Home & Office Star, Irest SL A90 sau Irest SL –A30.

Dacă sunteți pasionat de tehnologie, vă puteți orienta către un fotoliu de masaj cu control de pe anumite aplicații și cu funcții touchscreen. Fotoliile Masatto dispun de aceste funcții și puteți alege anumite caracteristici care să se plieze pe nevoi. Nu există un ghid ideal despre cum alegeți fotoliul de masaj potrivit, ci acesta trebuie să fie exact ce vă doriți pentru confortul dumneavoastră.

Testare gratuita

Foarte multe persoane aleg să folosească doar unele dintre funcții, formându-și un obicei din acestea și le caută și la celelate produse. Din acest motiv, majoritatea fotoliilor au aceste funcții prestabilite, iar modelele diferite au funcții în plus sau în minus față de fotoliul pe care l-ați achiziționat deja.

În funcție de problemele pe care le aveți, la spate, la gât sau la picioare, vă puteți orienta către fotolii care lucrează în special acele zone. Puteți beneficia de masaj doar într-o anumită zonă a corpului sau la toate. Un fotoliu de masaj potrivit pentru nevoile dumneavoastră este cel care vă reprezintă cel mai bine.

Colecțiile Masatto dispun de tehnologii de ultimă generație, cu atingere fină care să nu necesite prea multe intervenții asupra fotoliului. Cu o simplă atingere pe ecranul fotoliului sau pe telefon, puteți avea parte de un masaj profesionist și plin de relaxare.

Alegerea fotoliului potrivit variază în funcție de preferințele fiecarei persoane. Dacă aveți nevoie de încălzire la spate, puteți avea parte de acest confort în propria casă, cu unul dintre modelele cu încălzire.

Fotoliile pot fi testate și astfel va fi mai edificator ca oricând ce ar fi bine de ales. Testarea este gratuită, în orice showroom sau în Casa Masatto, precum și posibil acasă. Cereți testare timp de 30 de zile, iar echipa aduce acasă modelul dorit. Detalii aici: +40 756 478 789, contact@masatto.ro.

Related Posts
Leave a reply