Sticla geam termopan – reparatii profesionale cu Service Termopane UltaPVC

Sticla geam termopan – reparatii profesionale cu Service Termopane UltaPVC

In termeni profesionali sandwich-ul format din doua foi de sticla perimetral lipite, sticla geam termopan poate necesita interventii in orice moment. Binteinteles, ideal este sa nu fie cazul. Anumite evenimente isi pot pune amprenta asupra acesteia, la propriu, motiv pentru care interventia specialistilor poate fi necesara.

In faza de productie, se are in vedere lipirea acestora cu ajutorul unei baghete de aluminiu, respectiv prin sigilanti tip membrana cauciucata. O astfel de montare constituie de altfel o necesitate intrucat astfel geamul in cauza va prezenta caracteristici deosebite de izolare termica. Se adreseaza mai ales acelor spatii vitrate, care au nevoie de un anumit grad de transparenta. Calitatea pe care o poate prezenta geamul poate sa difere, la fel deci si pretul tamplariei respective.

Sticla geam termopan – proprietati, caracteristici

Sticla folosita de specialisti poate sa fie float sau trasa. In cazul celei din urma este vorba despre un proces primitiv, in sensul ca exista posibilitatea sa rezulte o deficienta de claritate. Apoi, aceasta poate prezenta deformari de imagine, respectiv poate favoriza aspectul binecunoscut de curcubeu.

Alternativa, sticla float este si recomandarea specialistilor SERVICE TERMOPANE ULTRAPVC pentru ca deja elimina neajunsurile mai sus mentionate. Acestia au in vedere o bagheta de aluminiu corespunzatoare, care sa sigileze eficient sticla, in grosimea optima. Aceasta ar trebui sa aiba 16 mm grosime. Este situatia in care interiorul va fi izolat optim, deci temperaturile externe nu le vor influenta pe cele interne.

In ceea ce priveste imbinarea foilor de sticla, din nou este necesara utilizarea unui sigilant eficient. Poate fi vorba despre o solutie cu proprietati usor inferioare alternativei – Tyokol, cea uzuala denumita Hotmelt.

Ce importanta are grosimea foilor de sticla? Impactul se resimte la nivelul caracteristicilor termice si fonice, precum si in ceea ce priveste rezistenta la impact a geamului. Potrivit specialistilor in reparatii termopane, cel de 4 mm este potrivit ca rezistenta pentru ferestrele unei locuinte. Poti avea in vedere in cazul in care se sparge un geam, respectiv pentru a solicita serviciile de inlocuire sticla geam termopan corespunzatoare si de efect.

In cazul unor terase, vitrine sau, spre exemplu, ochiuri de geam, ideal este ca geamul sa aiba macar 6mm, respectiv sa fie tip duplex, de 3.1.3.

Si alte servicii specializate te pot ajuta sa imbunatatesti functiile indeplinite de ferestrele termopan. Spre exemplu, poti spori rezistenta la efractie cu ajutorul unei folii special concepute in acest sens. Cu aplicare in interiorul foii din exterior, aceasta ofera protectie inalta.

Securizarea sticlei este necesara de altfel, astfel ca in caz de spargere sa nu existe riscul ca cioburile respective sa puna in pericol viata celor din jur. Chiar daca astfel de masuri extra vor influenta costul final al interventiei, macar stii ca ai parte de astfel de beneficii.

Vezi aici servicii de reparatii termopane care te pot ajuta sa asiguri confortul termic si fonic ideal in orice interior, respectiv siguranta celor dinauntru. Orice neregula o poti semnala specialistilor, care vor interveni cu instrumentele necesare pentru a remedia situatia.

Related Posts
Leave a reply