Super Farm Land ne invata cum sa protejam fanul pe timpul iernii

Super Farm Land ne invata cum sa protejam fanul pe timpul iernii

In ziua de azi, tot mai multi dintre noi incercam sa avem o afacere proprie, de pe urma careia atat noi, cat si familia noastra sa poata beneficia de un anumit profit pentru a avea conditii mai bune de trai.

Zootehnia inca a ramas un domeniu de actualitate, pentru care optam atunci cand dorim sa ne orientam pentru altceva decat tehnologie. Insa munca ce trebuie depusa in acest domeniu nu este una atat de usoara cum poate parea la prima vedere. O ferma presupune alocarea unui anumit timp, buget, dar si o atentie sporita vis-a-vis de conditiile de trai pe care le asiguram animalelor.

Pentru a putea obtine un anumit profit de pe urma cresterii animalelor, in primul rand trebuie sa le asiguram acestora necesarul de hrana zilnica, indispensabila pentru sanatatea lor. Un animal sanatos este si un animal ce produce profit.

In al doilea rand, spatiul alocat animalelor este extrem de important. Acestea trebuie sa creasca intr-un spatiu curat, suficient de bine aerisit, fara umezeala si unde sa aiba o anumita libertate de miscare.

Cum protejam hrana pentru animale pe timpul iernii?

Fanul este unul dintre principalele tipuri de hrana necesare in orice ferma. Indiferent de sezon, acesta trebuie sa isi pastreze valorile nutritive, astfel incat sa le dea animalelor ierbivore aportul de proteine digestibile, vitamine si substante minerale de care au nevoie.

Daca in timpul verii acesta este adunat in capite si lasat liber pe camp, in momentul in care apare umezeala, fie ca vorbim de ploile de toamna, fie de zapada ce se depune pe timpul iernii, fanul trebuie protejat corespunzator, astfel incat sa evitam aparitia mucegaiului.

Sunt doua variante la care putem apela – fie depozitam fanul in spatii acoperite, precum sunt surele si fanarele, fie il lasam sub cerul liber. Daca ne raportam la cea de-a doua varianta, pentru o protectie adecvata, specialistii ne recomanda sa folosim o prelata special realizata, astfel incat fanul sa isi mentina calitatea, indiferent de sezon.

Super Farm Land are solutia potrivita pentru noi!

Trebuie sa mentionam faptul ca nu orice prelata este neaparat buna, asigurand protectia de care are nevoie fanul pentru a-si pastra calitatile nutritive. Ceea ce conteaza foarte mult este materialul din care aceasta este confectionata si rezistenta acestuia la greutatea apei de ploaie ce se poate aseza peste prelata sau la cea a zapezii. In plus, mai conteaza si cat de bine poate fi aceasta fixata pentru a nu avea surpriza ca a alunecat si fanul a ramas descoperit.

Magazinul online Super Farm Land este cel care, de ani buni, vine cu solutii practice de calitate pentru toti cei ce detin o ferma de animale. In acest sens, acesta pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse de care ar putea avea nevoie.

Printre aceste produse se numara si o prelata protectie Super Tex, destinata protejarii balotilor de paie, fan sau cereale. Prelata este confectionata din fibre sintetice foarte rezistente la diverse conditii meteorologice, pastrand calitatea fanului indiferent de anotimp.

Pentru a descoperi si celelalte produse de interes puse la dispozitia clientilor de catre magazinul Super Farm Land, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul superfarmland.com.

Related Posts
Leave a reply