Telefon nou nout sau resigilat

Telefon nou nout sau resigilat

Telefoane mai noi, mai bune, mai performante sunt mai scumpe, au ajuns chiar sa aiba niste preturi exagerate, astfel incat nu oricine si le permite. Samsung Galaxy S20 Ultra costa in jur de 80.000 de lei, care este un pret incredibil de mare, chiar daca este un telefon 5G, performant si bun. Dar unele telefoane se gasesc si resigilate, care au o reducere de vreo 200-300 de lei sau chiar mai mult, doar ca unele persoane nu abordeaza si aceasta optiune de teama ca or sa primeasca un telefon stricat, dar treaba nu sta chiar asa. De aceea, in randurile urmatoare vor explica ce inseamna un telefon resigilat. 

De exemplu, daca vrei sa iti cumperi un Samsung Galaxy A6 Plus nou nout, acesta costa in jur de 1.000 de lei, dar daca il vrei resigilat acesta costa in jur de 700 de lei. Este foarte important sa stii ce inseamna un telefon resigilat, pentru ca in cazul in care nu ai acei 200-300 de lei sa poti sa optezi si pentru aceasta varianta. 

Haideti sa vedem ce inseamna un telefon resigilat. Un client cumpata Samsung Galaxy A6 Plus. Il utilizeaza timp de cateva zile sau saptamani, dar realizeaza ca nu ii place, poate avea asteptari mai mari, poate nu ii mai place cum arata sau diverse alte motive. In baza bonului si a garantiei ii face retur in acel timp de 30 de zile. Compania nu va mai putea sa scoata acel telefon la vanzare la pretul standard, pentru ca a fost folosit de catre cineva si il va scoate cu 200-300 de lei mai putin. Dar daca are aceasta reducere nu inseamna ca are ecranul spart si ca va fi nevoie de o inlocuire a sticlei la Samsung Galaxy A6 Plus. Daca telefonul va avea vreun defect nu se va accepta returul, ceea ce inseamna ca nu se va putea scoate la vanzare. Asa ca, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre cineva pentru o perioada scurta de timp si i-a facut retur din diverse motive, iar telefonul a fost din nou scos la vanzare cu un pret mai mic. Un telefon resigilat nu inseamna un telefon defect, stricat. Daca nu ai un buget suficient de mare pentru a cumpara un model de telefon nou nout, poti sa te gandesti si la aceasta varinata. Dar indiferent de ce model iti vei cumpara, fie ca este nou sau resigilat, va trebui sa iti cumperi cat mai repede o husa si o folie de protectie.

Prin urmare, cand vei vrea sa iti cumperi un telefon poti sa iei in calcul si optiunea aceasta de a cumpara telefonul resigilat, pentru ca este mai ieftin si nu inseamna ca vei primi un telefon stricat, ci doar folosit de catre altcineva pentru o perioada scurta de timp.

Related Posts
Leave a reply