Unde gasesc cotatile celor mai importante criptovalute?

Unde gasesc cotatile celor mai importante criptovalute?

Nume precum Bitcoin sau Ethereum se regasesc astazi pe buzele tuturor. Acestea au ajuns astazi atat de comune, chiar daca, in realitate, putina lume stie exact „cu ce se mananca” acestea. Mai mult, toata lumea doreste sa tranzactioneze astazi monede virtuale, intrucat a auzit ca din asta se castiga bani frumosi. Iar acest lucru este pe deplin adevarat, cata vreme profitul celor mai multe astfel de criptomonede a crescut de sute de ori in ultimii ani.

Mai mult, monedele virtuale au inceput sa fie folosite la scara larga in intreaga lume, putand fi achizitionate diverse bunuri si servicii cu acestea si chiar proprietati sau autoturisme. Iar adevarata revolutie pe piata se asteapta chiar in acest an, cand cele mai cunoscute virtuale ar putea fi listate in mod oficial la bursa. Astfel, daca pana acum se spune ca tot ceea ce este pe piata extrabursiera aproape ca nu exista, din acel moment, monede precum Bitcoin sau Ethereum se vor bate de la egal la egal cu marile valute de circulatie internationala.

De unde sa incepi

Daca te intrebi de unde ar trebui sa incepi cu ranzactionarea monedelor virtuale, atunci site-ul criptomonitor.ro poate fi un bun inceput. Spre deosebire de alte site-uri similare, acesta se axeaza in principal pe elementele esentiale ale unei tranzactii, respectiv, vanzare, cumparare si alerta, fiind afisate in timp real cotatiile celor mai tranzactionate valute virtuale.

Astfel, aici poti vedea cursul si evolutia Bitcoin, spre exemplu, alaturi de Ethereum, Ripple, dar si monede mi putin mediatizate in ultima perioada, precum Dentacoin, Cardano sau Monero. Acesta poate fi un bun inceput pentru orice persoana care doresta sa intre in lume fascinanta a tranzationarii de criptomonede. Nu in ultimul rand, site-ul dispune de o sectiune de blog, de unde poti afla nu doar ultimele noutati in domeniu, ci si opinii sau sfaturi ale celor care sunt deja in bransa tranzactionarii de monede virtuale si nu numai.

Asemenea altor site-uri de profil, criptomonitor se doreste a fi o platforma de pe care poti afla informatii utile, dar si de unde poti efectua tranzactii financiare in timp real. Caci, daca la o tranzactie bancara banii tai vor ajunge in cont abia dupa cateva zile dupa efectuare, la tranzactiile cu monede virtuale, banii vor fi in contul tau aproape instantaneu.

Aceasta in conditiile in care pentru tranzactionarea de criptomonede nu ai nevoie de vreo autoritate centrala care sa valideze ori sa aprobe tranzactiile. Practic, atunci cand cumperi sau vinzi Bitcoin, spre exemplu, tranzactia va fi verificata de partile contractante, dar pot fi si patru sau sase verificari, pana ce aceasta va fi declarata valida. Iar criptomonitor.ro, la fel ca si alte site-uri dedicate tranzactiilor online, ofera masuri duble de siguranta, odata prin mecanismul propriu si, mai apoi, prin cel de criptare brevetat de creatorii monedelor virtuale.

Related Posts
Leave a reply