Ventuze de vanzare si afectiunile pe care acest tratament le trateaza

Ventuze de vanzare si afectiunile pe care acest tratament le trateaza

Afectiunile de care suferiti, in marea lor majoritate, fie ca este vorba de forme usoare sau mai grave, au un numitor comun: ventuzele masaj. Daca stiti cum sa le folositi, acestea isi dovedesc eficacitatea dupa primele sedinte. In caz contrar, daca nu stiti sa le utilizati, mai bine apelati la un specialist pe mainile caruia sa va lasati. In functie de gravitatea afectiunii, primele rezultate apar si dupa doua sau trei sedinte ce dureaza in jur de 15 minute. Curatarea ustensilelor dupa fiecare utilizare este primordiala, asa ca aveti mare grija ca medicul sa faca asta in fata voastra, pentru siguranta. Ventuzede vanzare pentru masaj se curata fie cu apa sau sapun dupa care se pun la uscat fie se dezinfecteaza cu spirt.

De retinut ca acestea nu se aplica ude pe pielea pacientului. Inainte ca acestea sa fie aplicate pe piele, medicul trebuie sa va hidrateze pielea cu ulei de masaj sau cu o crema hidratanta; asta, pentru a aluneca mai usor pe piele. Cu siguranta veti observa pete rosii pe piele dupa prima sedinta, insa nu trebuie sa intrati in panica, deoarece acestea vor disparea dupa cateva zile. Este un lucru absolut normal sa se intample asta, mai ales ca acesta este si principiul pe care se bazeaza tratamentul: aducerea bolii la suprafata pentru a putea fi mai usor de tratat.

Chiar daca tratamentul este unul agresiv pentru piele, lucru confirmat si de specialisti, rezultatele sunt spectaculoase. In timpul tratamentului, pacientul nu va simti nici o durere, ci doar o stare de relaxare. Echimozele ce apar in urma tratamentului cu ventuze de vanzare pentru masaj nu sunt dureroase, iar acestea vor disparea in maxim sapte zile. In ultimii ani, tratamentul cu ventuze a inceput sa adune din ce in ce mai multi doritori de tratamente alternative care ofera rezultate spectaculoase.

Fara medicamente, doar cu ventuze de vanzare

Romanii, ceva mai reticenti cand vine vorba de tratamente alternative, au descoperit ca se pot folosi de tratamentele alternative pentru a-si trata diverse afectiune in detrimentul tratamentelor medicamentoase. Dupa ce acele ventuze de vanzare se indeparteaza de pe piele, aceasta se va sterge cu un prosop uscat. Ulterior, pacientul va fi impachetat si va incepe sa transpire din abundenta. Asta inseamna ca tratamentul isi face efectul. Inainte de inceperea tratamentului, pacientul va fi consultat pentru a i se pune un diagnostic in baza caruia i se va stabili schema de tratament. Pacientul va trebui sa urmeze schema de tratament indeaproape si sa nu se abata de la el. Culoarea pielii era cea care ii indica medicului afectiunea de care sufera pacientul. Semnele violet de pe piele indica o raceala ce urmeaza a se raspandi in corp si care trebuie tratata imediat pentru a evita eventualele consecinte mai grave. O sedinta costa in jur de 50 de lei, insa sanatatea e de nepretuit.

 

 

 

Related Posts
Leave a reply