Vrei să ai propriul blog la nivel profi?

Vreau să am blogul meu

În cazul în care nu ai deja propriul tău blog şi te-ai gândit că e momentul s-o faci şi pe asta pentru un motiv anume sau doar pentru că aşa este la modă, că dă bine la imagine, scriu acest post pentru a-ţi oferi o mână de ajutor sau servicii complete de la A la Z, pentru un lucru la nivel profesional şi bine făcut de la început.

De ce să apelezi la un intermediar?

Ar fi mai multe de discutat, punctez pe scurt:

• Poate sunteţi un foarte bun scriitor, un politician cu agenda foarte încărcată, un om de afaceri “prins” 16 ore pe zi, deci îţi lipseste timpul fizic pentru a te mai ocupa şi de asta. Totuşi te gândeşti că nu poţi rata această oportunitate care ar aduce un plus de imagine, promovare şi profit activităţii tale.

• Poate îţi lipsesc cunoştinţele tehnice necesare punerii în practică unui proiect online cu tot ce înseamnă aceasta începând cu achiziţionare domeniu, instalare/optimizare soft, design şi terminând cu promovare, mentenanţă.

• Găseşti prea dificil din punct de vedere tehnic utilizarea unui soft ca wordpress, nu eşti dispus să înveţi lucruri noi, poate nu ai nici timpul necesar şi crezi ca ar fi mult mai comod să trimiţi material prin eMail şi altcineva să se ocupe de treaba “din spate”.

Poate cei care mai ştiu câte ceva o să gândească în sinea lor ceva de genul: – Ce poate fi atât de dificil din moment ce bloguri pot să facă şi copiii în mare viteză în recreatia mare cu laptopul pe genunchi… E adevărat şi asta, dar la nivelul lor, un blog nu înseamnă nici pe departe doar ce pare la prima vedere, o pagină web care conţine un amalgam de culori mai mult sau mai puţin plăcute ochiului.

Ce ofer eu:

Profesionalism într-un cuvânt, şi tot ce implica aceasta:
– creare cont;
– instalare soft;
– configurare, instalare pluginuri, adăugare funcţionalităţi;
– optimizare/modificare/personalizare/traducere temă vizuală;
– optimizare SEO (pentru ca blogul tău să fie cât mai vizibil motoarelor de căutare);
– promovare proiect final;
– mentenanţă, update constant.

Exploatarea tuturor acestor resurse pentru a obţine un maxim de eficienţă pentru produsul finit nu e o treabă de amator, şi asta ţi-o spune un om care de ceva ani petrece multe nopţi albe între scripturi PHP, HTML, CSS.

Cum luăm legătura:

Foarte simplu, un email la adresa mea.
Discutăm despre ce este vorba, nu pot răspunde pe loc la întrebarea “Cât m-ar costa şi pe mine…” înainte de a face o evaluare prealabilă despre ce implică acel proiect.

Conţinutul materialului care urmează a fi implementat în viitorul blog/site este responsabilitatea dumneavoastră.

Îmi rezerv dreptul de a refuza proiecte care contravin bunelor moravuri, legii, etc.

Dacă doreşti să mă întrebi ceva banal, cu ce linie de cod se implementează cutare plugin nu ştiu unde, îţi voi raspunde free, la fel ca şi până acum.

Related Posts
Leave a reply