Moda pe timp de ploaie

Moda pe timp de ploaie

Una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntam cand afara ploua, este reprezentata de alegerea hainelor cu care sa ne imbracam. Acest lucru ne determina sa pierdem foarte mult timp in fata dulapului cu haine, pentru a le alege pe cele mai potivite, care sa va ofere o doza de confort, in ciuda umezelii si vremii morocanoase.

Pentru a nu cadea prada ploii, care si asa detemina pe majoritatea persoanelor sa nu aiba chef de nimic, trebuie sa adoptam o tinuta care sa ne ridice moralul si sa ne faca sa nu luam in seama stropii de ploaie care cad necontenit.

Un prim aspect, care poate declansa o doza mare de disconfort, este reprezentat de alegerea incaltamintei. Cand afara ploua, trebuie sa evitati sa purtati incaltaminte cu talpa joasa sau balerini, deoarece acest lucru va duce la udarea picioarelor si deteriorarea incaltamintei.

Ideal este sa alegem sa purtam pantofi cu toc sau platforma, inchisi si fara gaurele, si astfel picioarele vor fi deasupra apei si nu se vor uda. De asemenea, o pereche de cizme mai moderne, poate reprezenta o buna solutie de a va bucura de niste picioare uscate si calduroase, in ciuda aspectului urat al vremii.

Legat de celelalte articole vestimentare, evitati sa purtati blugi sau pantaloni prea lungi, deoarce, ii veti tara pe jos si veti ajunge la locul unde urmeaza sa va desfasurati activitatea cu ei uzi si plini de noroi.

Cea mai buna solutie in acest caz, o reprezinta alegerea unor pantaloni de lungime potrivita, la care puteti sa le indoiti putin tivul, in momentul in care va deplasati prin ploaie, dupa care sa il desfaceti, cand va aflati in interiorul unei incaperi.

De asemenea este esential pentru moralul dumneavoastra sa alegeti sa purtati haine in culori mai deschise, deoarece negrul si griul vor contribui si mai mult la efectul tern al atmosferii de afara. Cu privire la acest aspect, evitati complet hainele albe, deoarece, odata intrat in contact cu apa, albul va deveni foarte repede transparent, iar cei din jurul dumneavoastra vor avea parte de un adevarat spectacol de tricouri ude.

Rochiile si fustele sunt elemente vestimentare ideale pe timp de ploaie, deoarece se vor usca mult mai repede decat o pereche de pantaloni. Purtate alaturi de o pereche de cizme colorate vor crea un efect glamour si va vor ajuta sa sfidati vremea.

Daca afara este urat, dar situatia in care va aflati necesita deplasarea prin ploaie, nu uitati sa va accesorizati tinuta cu un element indispensabil pe timp de ploaie, reprezentat de o umbrela, care alaturi de o tinuta corespunzatoare va va face sa aveti o zi senina si plina de culoare.

Related Posts
Leave a reply