Rochia si fusta scurta, midi sau maxi

Rochia si fusta scurta, midi sau maxi

Rochiile si fustele scurte sunt articole vestimentare placute atat pentru femei cat si pentru barbati, cu toate ca sunt privite din puncte diferite de vedere. Fiind un articol vestimentar, plin de feminitate, o rochie scurta, este vazuta de barbati ca un articol vestimentar care exprima un maxim de senzualitate.

Este destul de limpede, ca rochia scurta a fost creata in sprijinul femeilor care au cu ce se lauda, ea fiind prin excelenta un articol foarte sexi. Aceasta poate fi purtata indiferent de anotimp, cu conditia sa aveti in vedere lungimea acesteia.

 

Chiar daca va place la nebunie sa purati o rochie scurta si silueta este in favoarea dumneavoastra, este destul de jenant ca din 5 in 5 minute sa trageti de ea si sa incercati sa o lungiti, doarece va simtiti inhibata chiar de tinuta aleasa de dumneavoastra.

De aceea, cand vorbim despre o roche scurta ne referim la o rochie a carei lungime sa fie pana deasupra genunchiului. Daca nu aveti inhibitii, nimeni nu este impotriva alegerii modelului foarte scurt, pana sub fese, dar sa nu va intrebati de ce toti barbatii intorc capul dupa dumneavoastra, sau ca va urmaresc indeaproape miscarile, pentru a va observa lenjeria intima. Instinctul masculin ii domina, iar tinuta dumneavoastra il va alimenta.

In general, rochiile scurte contribuie la alungirea siluetei, si daca aveti picioarele destul de lungi, adoptarea unei asemenea model, va fi cu siguranta in dezavantajul dumneavoasta. Veti lasa o impresie de ” nesfarsit” si veti arata ca o girafa sexi.

Evitati sa purtati o rochie prea scurta, mai ales daca activitatea pe care urmeaza sa o desfasurati presupune urcatul des pe scari, deoarece va intra din nou in scena instinctul masculin de care am vorbit anterior. Adoptarea unui astfel de look este tipica pentru iesirile in club si pe ringurile de dans.

O alternativa pentru aceste modele de rochii este reprezentata de rochiile midi si maxi , deoarece acestea se potrivesc perfect oricarei femei, si nu sunt lipsite de senzualitate, daca sunt asortate cu diverse stiluri vestimentare.

Modele midi si maxi, ajung pana la jumatatea gambei sau pana la pamant, si pot iesi foarte mult in evidenta daca sunt confectionate din catifea, matase sau stofa, intr-o paleta coloristica care sa puna mare accent pe culorile galben, mov, verde sau bleumarin.

Daca alegeti sa purtati o rochie sau o fusta midi si o combinati cu o pereche de cizme, veti obtine un look urban care va atrage, cu siguranta, privirile celor din jurul dumneavoastra. Alegerea unui anumit model de rochie sau fusta, tine foarte mult de statura pe care o aveti, deoarece cu siguranta daca sunteti inalta, un model maxi nu va fi, sub nicio forma, in avantajul dumneavoastra.

Rochiile si fustele maxi sunt de un real folos pentru femeile cu o statura mai mica, deoarece croiala pe corp, va crea impresia de alungire si va subtia silueta.

Related Posts
Leave a reply