Un motoferastrau, util sa il ai la indemana! Afla despre ofertele de la Bricolaj Market

Un motoferastrau, util sa il ai la indemana! Afla despre ofertele de la Bricolaj Market

Unii ii spun popular drujba – motoferastraul este o unealta practica sa o ai la indemana. Daca locuiesti la casa intretinerea gospodariei nu este un lucru simplist. Sa aflam insa diferentele intre diverse tipuri de astfel de echipamente. Un ferastrau electric de mici dimensiuni te ajuta la mici proiecte de bricolaj sau pe langa casa, insa daca ai de taiat de la inaltime sau de la distanta, ai nevoie de un motoferastrau.

Exact ca in alte activitati casnice romanul pana cand nu se loveste de o nevoie nu isi da seama ca ar fi cazul sa investeasca. Asadar, un motoferestrau, cand va fi cazul, il va gasi disponibil la Bricolaj Market.

Experienta de cumparare aici este una completa, astfel incat va avea parte de consiliere aici, va sti sau va intelege care sunt diferentele din punct de vedere tehnic, pentru ca echipa aici este mereu disponibila sa explice. Achizitia in sine poate fi facuta si online, plata cu cardul, in rate.

Cand este util un motoferastrau

Situatiile pot fi destul de multiple. Vorbim despre nevoia de a taia lemne spre exemplu, iar acum in sezonul rece cu atat  mai des va fi folosit motoferastraul in acest scop. Taiati cherestea, toaletati copacii mari sau mici, de prin curte sau din livada. Iar daca in gospodarie aveti si gard viu, cu atat mai mult un motoferastrau este necesar pentru decorare si intretinere.

Util este, cu atat mai mult pentru cei care au activitati precum cele mentionate. Acestea sunt constant o necesitate, an dupa an. Asadar, ati decis ca ar fi bine sa investiti in acest echipament. Iata si ce aspecte sunt importante de avut in vedere:

  • La greutatea motoferastraului

Nu va spune nimeni neaparat despre asta. Insa sa nu uitam ca nu sunteti vreun expert in peisagistica, nu toaletati copacii in mare fel. Si atunci de ce sa va ingreunati singuri aceasta misiune? Greutatea motoferastraului conteaza, unde mai punem ca sunt situatiii in care trebuie sa lucrati cu o singura mana.

Aveti nevoie ca unealta sa fie usor de manevrat, ergonomica. Adica fiti atenti la manerele de care dispune.

  • Vibratii, zgomot, putere

Nu veti dori ca atunci cand il folositi sa fie nevoie de dopuri pentru urechi. Ce poate parea minor la prima vedere, vine in fapt cu o contributie semnificativa la experienta avuta atunci cand echipamentul este folosit. De preferat deci sa nu vibreze atat de mult incat sa nu mai fiti siguri pe stabilitatea motoferastraului atunci cand este in mainile voastre.

  • Lantul

Cat de usor se schimba lantul? Adica daca puteti face si voi asta acasa, ar fi ideal. In fond, motoferastraul trebuie sa corespunda cu nevoia voastra si va fi ales in functie de frecventa si modul de folosire.

Achizitiile de la Bricolaj Market vin insotite si de garantii, asa cum sunt ele oferite de producator. Regasim la gama de motoferastraie pe cele de la Dac sau Ruris, pentru care aveti 2 ani de garantie.

Contact: 0738851885 / 0722515566 / 0721339889

Related Posts
Leave a reply